Görüş Bildir
Haberler
Bir Öğrencinin Antalya'da Gece Hayatı

Bir Öğrencinin Antalya'da Gece Hayatı

Erdi İrbit
21.06.2014 - 18:55 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 17:38

Antalya'da Gece Hayatı

Aşağıda 5 yıldır Antalya'da yaşayan bir üniversite öğrencisinin Antalya'daki gece hayatının kısa bir derlemesi var .

O köpüklü partiler falan gerçek mi ya? Evet gerçek canım benim. İyi meyhaneler de varmış. Evet kaliteli,iyi meyhaneler var.

Bu albümü toparlamak zor oldu, belki toparlayamamışsın da diyebilirsiniz. Özet olarak Antalya'da bir öğrencinin gidebileceği mekanları derlemeye çalıştım. Mutlaka eksikler var. Biraz bakın işte üzerine konuşuruz yorumdan ya da özel mesajdan. 

Bu arada hiç bir mekandan para falan almadım, içerik komple sponsorsuzdur. :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

MyMoon

MyMoon

Burası before mekanlardan birisidir. Üniversitenin karşısındadır. Gece dışarıya çıkılacaksa burada buluşulur. Çay içersin sonra bir daha çay içersin sonra bir daha içersin eğer bir kızı bekliyorsan mideyi çayla doldurma sakın gece uzun. Akıllı ol biraz. ;)

Bilenler bilir önceden adı Boneras'tı. Meltem mahallesinde başka bu tarz bir yer olmadığı için sürekli doludur. Menüsü geniştir. Mantıdan pizzaya her şey bulabilirsiniz.

Kaleiçi

Kaleiçi

Öğrenciler için eğlence hayatı burada. Harbiden eğleneceğiniz mekanlar var ama 1-2 tane. Burada harbiden iyi bir mekan eksiği var. Harbi olacak ama. O bahsettiğim 1-2 mekan çok kalabalık oluyor çünkü.  Adım atamıyorsun içeride. Tacize uğruyorsun falan. Bunlar sıkıntılı durumlar. Ama bir akşam eline biranı alıp Kaleiçi'nin sokaklarında dolaşmak bile bir eğlencelidir. Muhtemel kaybolursun sokaklarda. Korkma sonu kötü yerlere çıkmıyor. Kaleiçi tarih kokar. Bu kokuyu mutlaka alın. Ama abartmayın üstünüze sinmesin. Ya da abartın sinsin. Güzeldir Kaleiçi.

Kesik Minare

Kesik Minare

Bilmeyen böyle eğlence mekanı mı olur yeaa diyecektir. Olur güzel kardeşim. Yani oluyordu. Aldılar elimizden. Baya iyi ortam oluyordu Kesik Minare'nin altında. Bir iki kendini bilmez yüzünden kapattılar şimdi. Akşamları polis nöbet tutuyor. Vatana millete hayırlı bir iş yapıyorlar minarenin nöbetini tutarak.

Dolma Meyhane

Dolma Meyhane

Burası eğlencelidir. Görme engelli inanılmaz bir sese sahip olan amcanın ekibinin coşturduğu fasıl gecesine mutlaka gidin. Bazen alkolün etkisine yenik düşen teyzeler, abiler yol ortasında oynamaya başlar, trafiği alt üst eder. Fiyatları makul, mezeleri de açık büfe.

Sponge Meyhane-Mavi Meyhane

Sponge Meyhane-Mavi Meyhane

Harika bir canlı müzik ekibi var repertuvarları oldukça geniş. Mekanın duvarlarındaki yazılar sarhoş eder sizi içtikleriniz değil. Açılalı yaklaşık 2 sene oldu ama müdavimlerinin olduğu kaliteli, tam öğrenci meyhanesidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İsyan Meyhane

İsyan Meyhane

Burası son 1 yılda duyulmuş kendine özgü özel bir meyhanedir. Fotoğraf meyhanenin en önemli özelliğini anlatmaktadır. Burada çok uygun bir ücrete sınırsız hamsi yiyebilirsiniz. Harbiden sınırsız ama. Yani bittikçe geliyor masanıza. Mezeleri de fena değildir. İçeride farklı gelir gruplarından insanlar vardır. Çoğunlukla ya hep zengin mekanlarda takılıyoruz biraz da salaş takılalım diyen sosyetenin ünlü simalarına rastlayabilirsiniz. Ama öğrenci olarak da gidebileceğiniz, müziği fena olmayan iyi bir meyhanedir.

Diyojen Meyhanesi

Diyojen Meyhanesi

Öğrenciler tarafından pek fazla bilinmese de kendine has müdavimleri vardır. Müziği oldukça keyiflidir. Lara bölgesindeki Antalyalıların fazlaca tercih ettikleri mekanlardan biridir.

Neyzen Demhane

Neyzen Demhane

Burası meyhane değil demhane olarak adlandırılmaktadır. Mekanın en önemli özelliği mekan sahibi ablamızın mezeleri sunuş şeklidir. Eski Antalyalılar mekanı daha iyi bilir. Kendine has müdavimleri bulunan mekanlardandır. Tuvaletlerindeki yazıları okumak oldukça keyiflidir.

Bi' Büyük Meyhane

Bi' Büyük Meyhane

Antalya'da uzun süredir böyle bir meyhane eksikliği vardı. Şimdi oldu. Antalyalıların yeni gözdesi Bi Büyük Meyhane'nin ortamı alışılmış meyhaneler gibi salaş değil. Yeni nesil eski adap meyhane diyebiliriz orası için. Fasıl akşamları ekstra bir keyifli oluyor. Mutlaka uğranmalı.

Tudors Pub

Tudors Pub

Kaleiçi'nin kralıdır. Çoğu akşam oturmayı bırakın ayakta duracak yer bulamazsınız. Mekan çok iyi mi tartışılır. Ama Kaleiçi'nin diğer tüm mekanları arasında en iyisidir. Fiyatları biraz yüksek olsa da canlı müzik grupları oldukça eğlendirir sizi. Çok sık giderseniz sıkabilir. Bugünlerde yeni mekanına taşındı ve görkemli bir açılış yaptı. Normal bir akşamda gittiğinizde Akdeniz Üniversitesi'nin bir kısmını orada görebilirsiniz. Sık sık Cem Adrian'ı sahnesinde görebilirsiniz. Tudorstur.Pubtır.Candır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Simurg Bar

Simurg Bar

Kaleiçi'nde gidilecek nadir mekanlardan biridir. İçerisi oldukça küçük olmasına rağmen. Canlı müzik grupları sayesinde oldukça eğlenceli bir mekandır.

Sponge Pub

Sponge Pub

Yaklaşık 3 yıllık bir mekandır. En az Simurg kadar keyif alabilirsiniz buradan. Bahçesinde yapılan sucuk ekmek oldukça lezzetlidir. Haftada bir kere ünlü gruplardan Piiz sahne alır.

Up Shot Bar

Up Shot Bar

Tudors Simurg gibi mekanlarda saat 1 e kadar takıldıktan sonra gelinecek güzel bir after mekanıdır. Çeşitli shotları ve dj leri ile Kaleiçi'ne farklılık getirmiştir. İyi mekandır, gidilir.

Club Ally

Club Ally

Kaleiçi'nde gece kulübü tarzında tek mekandır. Mecbur kalındığı için gidilir. Açıkhava olması ve büyük olması açısından bakıldığından mekan çok başarılı olarak görülebilir. Ama çevredeki tek gece kulübü olduğundan çok kalabalık oluyor. Her türlü insan var içeride. Yine de gidilir. Yoklukta gider yani.

Nicci Antalya

Nicci Antalya

Antalya gece hayatının yeni mekanlarından. Meyhane konsepti de mevcut. Öğrenci için biraz yüksek fiyatlar olabilir. Bir bira falan içebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sess Antalya

Sess Antalya

Başarılı djlerin çaldığı nezih mekanlardan. Ben çok dans etmem ama eğlenmek istiyorum mekan da hareketli olsun istiyorsanız tam size göre.

Aura Club Kemer

Aura Club Kemer

Antalya merkezdeki mekanlar bu kadardı. Ağa babalarından birini anlatmak için Kemer'e gidelim. Aura Club fotoğraftan da anlayacağın gibi kingtir arkadaşım. Yani o haberlerde magazin programlarında falan gördüklerinin hepsi var burada. Are you disco?

Inferno

Inferno

Geldik ağa babasına. 3000 kişilik içinde 19 tane bar bulunan devasa gece kulübü. O televizyonda gördüğün köpük şovlar falan hep burada işte. İçeride her 10 kişiden 2 si Türk'tür. Eğlenmeyi biliyorsan eğlencenin dibine vurursun. Yalnız bu mekana girmek istiyorsan artist olma. Düzgün giyin. Öğrenciysen nisan ayının sonunda okuldan servislerle götürüyorlar 25 tl bir içki ve gidiş dönüş yol dahil. Servisin içindeki erkek kız oranı 10'a 1 falan oluyor ama idare edeceksin. 

Sonuç olarak bu şehirde her bütçeye göre insana göre eğlence var. Ama eğlenmeyi bileceksin. 3'e 5'e bakmazsan akıllıysan televizyonda gördüğün her ortama girer eğlenirsin. Alkolden bayılsan da seni evine götürecek düzgün insanlar çıkar merak etme. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
30
29
27
12
11
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?