Görüş Bildir
Haberler
Ankara Saldırısında 'Üçüncü Fail' İddiası

Ankara Saldırısında 'Üçüncü Fail' İddiası

FreiGeist
15.03.2016 - 15:58

Ankara'daki terör saldırısına ilişkin soruşturma sürüyor. Saldırı ile ilgili gözaltı sayısı 12'ye yükseldi. Yürütülen soruşturmada polisin, saldırı öncesi bölgede keşif yaptığı iddia edilen üçüncü bir kişinin peşinde olduğu belirtiliyor... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Güven Park'ta 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin soruşturma sürüyor. 

Viranşehir'den yola çıkan saldırganlar BMW marka, tesiri artırılmış bomba yüklü lüks araç ile başkentin merkezinde intihar saldırısı düzenlemişti. 

Reuters'a bilgi veren güvenlik kaynakları, Pazar akşamı gerçekleştirilen ve 37 kişinin hayatını kaybettiği saldırının PKK ile bağlantılı iki kişi tarafından gerçekleştirildiğini aktarıyor. 

İntihar saldırısının, Şanlıurfadan satın alınan araçla 26 yaşındaki kadın ve 24 yaşındaki bir erkek tarafından gerçekleştirildiği kesinleşti.

DNA analizleri devam ediyor

DNA analizleri devam ediyor

NTV'nin haberine göre arananlar arasında, saldırı sırasında ölen 2 kişinin yanı sıra, üçüncü asli failin de olduğu belirtiliyor.

Habere göre söz konusu şüpheli, saldırıdan birkaç saat önce Eskişehir yolunda bir benzinlikte görüntülendi. 

Olay yerinde keşif yaptığı belirtilen örgüt üyesi ile ilgili başkent genelinde aramalar yapılıyor. Üçüncü şüphelinin de saldırıda ölmüş olabileceği ihtimaline karşı DNA analizleri de devam ediyor.

Gözaltı sayısı 12'ye yükseldi

Gözaltı sayısı 12'ye yükseldi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekiplerin olay yerinde elde edilen deliller doğrultusunda gerçekleştirdikleri operasyonlarda Ankara'da 3, Şanlıurfa'da 4, Tekirdağ'da 3, Gaziantep ve Diyarbakır'da ise 1'er kişi gözaltına alındı. 

AA'nın verdiği bilgiye göre, Ankara'da gözaltına alınan şüpheliler arasında saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin birinci derece akrabalarının da bulunduğu, bu kişilerin DNA'larının olay yerinde teröristlere ait olduğu iddia edilen cesetlerden alınan örneklerle eşleştiği kaydedildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın