Görüş Bildir
Haberler
Emniyet Ümitcan Uygun'un Arkadaşı Hakkında Açıklama Yaptı: 'Adli İşlem Başlatıldı'

Emniyet Ümitcan Uygun'un Arkadaşı Hakkında Açıklama Yaptı: 'Adli İşlem Başlatıldı'

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Aleyna Çakır cinayetinin şüphelisi Ümitcan Uygun'un arkadaşı olduğu öne sürülen G.Ö.'nün bir kadını darp ederken kaydedilen görüntülerinin eski tarihli olduğunu ve olaya karışan 3 şüphelinin tespit edilerek haklarında adli işlem başlatıldığını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kamuoyunda Aleyna Çakır ismiyle bilinen Sema Esen'in şüpheli ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun'un arkadaşı olduğu iddia edilen G.Ö.'nün, bir kadına şiddet uygularken kaydedildiği görüntüler sosyal medyaya yansıdı.

Görüntülerde, G.Ö.'nün yerde yatan kadına hakaret ederek, tekme ve yumruklarla şiddet uyguladığı görüldü. Söz konusu görüntülerin Twitter'da yayınlanmasının ardından, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı duruma tepki göstererek, G.Ö.'nün tutuklanmasını istedi.

Olay günü gözaltına alınmış

Olay günü gözaltına alınmış

Yapılan araştırmada, olayın 16 Mart 2020 tarihinde meydana geldiği, G.Ö.'nün olay sonrası polis ekiplerince gözaltına alındığı, mağdur kadının şikayetçi olmaması üzerine de G.Ö.'nün serbest bırakıldığı öğrenildi.

'Haklarında işlem başlatıldı'

'Haklarında işlem başlatıldı'

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ümitcan Uygun'un arkadaşı G.Ö.'nün, bir kadını darbederken çekilen görüntüleriyle ilgili açıklama yaptı. Emniyetten yapılan açıklamada 'Görüntüler 2020 yılı Ağustos ayına ait olup, olaya karışan 3 şüpheli tespit edilerek haklarında adli işlem başlatılmış ve 03.10.2020 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığına intikal ettirilmiştir' denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
7
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
avimoshe

Arkadaşlar ben doğduğum ülkeye almanyaya siktir olup dönüyorum. Daha fazla katlanamayacağım yoksa ben de intihar edeceğim. Buradan uzaklaşıp burada olanları ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Baştan niye düzenini bozup geldin ki hiç mi feyz almadın 'düzenimiz var' diyenlerden :D

Buket Aydın

Bu yaratıklar zaten max kız arkadaşlarını dövebilir sonra dışarı çıkıp adammış gibi kasıla kasıla göğüslerini şişirip gezerler. Keşke bu gibi insanları hapi... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Ünlü olmak için her şeyi yapıyorlar. Bio'suna gazete linkini koymuş kendi hakkında çıkan.

Yigit Karabey

Bu ve bunu gibi itlerin sucu 1 ise bunlara sevgilim askim diyen kizlarin!!! sucu 1000 dir! Erkegim delikanlim maco sevgilim asar keser beni kiskanir deli gib... Devamını Gör