Görüş Bildir
Haberler
Ankara’da Özel Halk Otobüsleri ve Dolmuşçulardan Protesto: 'Fiyat Güncellemesi İstiyoruz'

Ankara’da Özel Halk Otobüsleri ve Dolmuşçulardan Protesto: 'Fiyat Güncellemesi İstiyoruz'

Ulaş
10.03.2022 - 12:50

Başkent’te akaryakıta gelen zamların ardından kontak kapatan ulaşım esnafı Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde toplandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Zamların altında ezildik...'

'Zamların altında ezildik...'

Otobüslerinin zarar ettiğini günlük masraflarını karşılayamadıklarını, araçlarını tamir ettiremediklerini belirten Özel Halk Otobüsü sahibi Hacı Kıvanç, “Sorun çözülene kadar arabamı çalıştırmayacağım. Dayanacak gücümüz kalmadı. İnsanlar mağdur oluyor biliyoruz ama biz de mağduruz. Sesimizi duymazlarsa arabamı trafiğe çıkartmayacağım. Akaryakıta gelen zamların altında ezildik ve kimse sesimizi duymuyor” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi önüne gelen dolmuş şoförü Mehmet Alkan ise, “Yıllardır hiç böyle bir şey yaşamamıştık. Günlük topladığımız para arabanın yaktığı mazotun tutarını karşılamıyor. Yetkililerin kulak tıkamamasını bize destek olmasını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
23
6
6
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Theodore Roosevelt

Öncelikle gittiğiniz adres ve yaptığınız açıklama niyetinizi ve tarafınızı açıkça belli ediyor kusura bakmayın. Dün halk otobüslerinin serbest kart sahipleri... Devamını Gör

1jedi

yetkili makam orası değil benceee.bir hatanız var sizin.

Ukela

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/izmirde-toplu-ulasima-zam-1914371#:~:text=Oy%C3%A7oklu%C4%9Fuyla%20yap%C4%B1lan%20zamla%20birlikte%2C%20%C4%B0zmir,orta... Devamını Gör

Sert Mülayim

Bre amk sığırları zammı yapan Mansur başkan mı da ona sesleniyorsunuz!