Görüş Bildir
Haberler
Anfield'da Esrarengiz Kayıp, Stat Tahliye Edildi

Anfield'da Esrarengiz Kayıp, Stat Tahliye Edildi

Fatih
27.10.2015 - 22:42

İngiliz ekibi Liverpool'un stadı olan Anfield'de esrarengiz bir olay yaşandı. Anfield Stadı'na düzenlenen turlar kapsamında stadı gezmeye giden 2 kişinin kaybolduğu açıklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anfield Stadı'nı gezmeye gelen iki kişinin, 27 Ekim Salı günü saat 13:30'da kaybolduklarının tespit edilmesinin ardından saat 15:05'te polisler olaya dahil oldu ve stadı çalışanlarıyla birlikte tamamen tahliye etti.

Bir Liverpool sözcüsü ise konuyla ilgili olarak, 'Anfield Stadı'nda yaşanan bu olayın ardından polisler tedbir amaçlı stadı tahliye etti. Öncelik, herkesin güvenliği ve refahının sağlanmasıdır. Acil servis de durumun farkında' ifadelerini kullandı.

Liverpool yetkilisinin ardından ise Merseyside Polisi bir açıklama yayınlayarak, 'Önlem olarak stadı tahliye ettik ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Olayla ilgili bilgisi olan herkesin bizimle iletişime geçmesini istiyoruz' diyerek sözlerini noktaladı.

Konuyla ilgili olarak başka açıklama yapılmazken, Liverpool'un 28 Ekim Çarşamba akşamı Lig Kupası'nda konuk edeceği Bournemouth maçı öncesinde stada bilet almaya gelen taraftarlar da statta çalışan kimsenin olmadığını görünce hayal kırıklığına uğradı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/dunya/ing...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın