Görüş Bildir
Haberler
Android Telefonunuzda Oynayabileceğiniz 7 Zor Oyun

Android Telefonunuzda Oynayabileceğiniz 7 Zor Oyun

Teknoloji Haberleri
07.11.2014 - 21:17 Son Güncelleme: 07.11.2014 - 21:26
techkafa.com

Akıllı telefonunuz üzerinden oynananlar oyunlar ile ilgileniyorsanız, mutlaka Flappy Bird oyununu duymuşsunuzdur. Sarı bir kuşu borularından arasından geçiremek gibi kolay bir konsept üzerine oturtulan oyun, bir çok akılllı telefon kullanıcısının telefonunu kırmasına sebep olacak kadar zordu.

Bizler de sizin için, Android platformu üzerinden oynanabilen, oynaması kolay ustalaşması zor bazı oyunları listeledik. Bu listede gördüğünüz oyunların hepsini Google Play mağazası üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1) Timberman

1) Timberman
techkafa.com

Listemizdeki en kolay oyunlardan birisi. Bir oduncuyu kontrol ettiğiniz oyunda tek yapmanız gereken ağaçları kesmek ve düşen ağaç parçaları altında kalmamaya çalışmak. Eğer biraz sabrınız varsa bu oyunda yüksek puanlar almanız oldukça kolay. Yine de oyunun sinir bozucu olduğu gerçeği değişmiyor.

2) Dumb Ways to Die

2) Dumb Ways to Die
techkafa.com

Aslında oldukça kolay başlayan bir oyun. Toplamda 15 farklı mücadeleyle karşınıza çıkan Dumb Ways to Die, sizden verilen komutları yerine getirmenizi istiyor. Olabildiğince hızlı kaçmak, doğru kapıyı seçmek veya sosislinin üzerine hardal sürmek gibi, başlarda oldukça rahat yaptığınız mücadeleler, oyunda ilerledikçe kısalan süre ve artan zorluk sebebiyle ölmenize sebep oluyor. Hem de, oyunun isminde de belirtildiği gibi, oldukça aptalca biçimlerde. Sonuçta yılana sosisli sandviç veriyorsanız tabi ki hardalı düzgün sürmelisiniz. Yoksa hayvan sinirleniyor.

3) Mr Flap

3) Mr Flap
techkafa.com

İsminden de tahmin edebileceğiniz gibiFlappy Bird kaldırıldıktan sonra ortaya çıkan oyunlardan birisi Mr Flap. Temel prensip aynı: Kuşun bir engele çarpmasına müsade etmeden uçmasına yardım ediyorsunuz. Fakat Flappy Bird’den farklı olarak,  bu oyunda kuş saat yönünde turlar atıyor. Her attığınız turda bir puan kazanıyorsunuz. Tur sayınız arttıkça daha da zor bir hale gelen oyunda hala 5 turu geçemediğimizi belirtmek isterim.

4) Line Runner 2

4) Line Runner 2
techkafa.com

Adından da anlayabileceğiniz gibi, bu oyunda koşuyoruz. Oyunun amacı, yandan gördüğümüz bir karakteri kontrol ederek, karşımıza çıkan engelleri geçmek. Ne kadar uzun süre dayanırsanız o kadar zor hale gelen bu oyun, listemizdeki bazı oyunların aksine oynarken telefonunuzu fırlatmanıza sebep olmayacak kadar rahat oynanıyor.

5) Hardest Game Ever 2

5) Hardest Game Ever 2
techkafa.com

Oyunun ismi en baştan niyetini belli ediyor. Tıpkı Dumb Ways to Die gibi bir oyun olan Hardest Game Ever 2, içerisinde bir çok mini oyun barındırıyor. Bu mini oyunları 4 farklı zorluk seviyesinde oynayabiliyorsunuz. Sadece üç düğme kullandığınız bu oyunun en bağımlılık yapıcı yanı ise, Facebook üzerinden arkadaşlarınızla sıralama mücadelesi yapabilmeniz. Düşen yumurtayı kim yere en yakın olduğu anda yakalayacak veya uykulu çocuğu kim tuvalete en hızlı götürebilecek  gibi ilginç mücadeleler bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6) Don’t Touch The Spikes

6) Don’t Touch The Spikes
techkafa.com

Kolay başlayıp zamanla zorlaşan oyunlardan bir diğeri daha. Yine bir kuşu kontrol ettiğiniz bu oyundaki amaç, dikenlere çarpmadan kuşumuzu duvardan duvara sektirtmek. Oyun başlangıçta sizi fazla zorlamıyor ve sahte bir güven duygusu uyandırıyor. Fakat 40 veya 50 puan sınırından itibaren boşlukların sayısı azalıyor ve oyuncuyu hızlı karar vermek zorunda bırakıyor.

7) Duet

7) Duet
techkafa.com

Duet hızınızdan çok hareket takip kabiliyetini ve başparmağınızın çevikliğini ölçen bir oyun. Yapmanı gereken tek şey yukarıdan düşen blokların ekranda bulunan iki topa değmemesini sağlamak. Bunu yapmak için ise topları belli bir eksen etrafında döndürmeniz gerekiyor. Anlatması zor olan oyunlardan birisi. Nasıl oynayacağınızı çözdükten, sizi sonra uzun süre meşgul edebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
12
11
5
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın