Görüş Bildir
Haberler
Android İçin En İyi 5 Simülasyon Oyunu

Android İçin En İyi 5 Simülasyon Oyunu

14.11.2014 - 19:26 Son Güncelleme: 15.11.2014 - 21:48

Android ve Simulasyon Oyunları (Burayı Atlama Kanka :))

Mobil oyun pazarı aldı başını gidiyor. Simülasyon oyunlarının yapımcıları da bu pastadan paylarını almak istiyorlar. Bu sebeple PC için çıkardıkları oyunları uyarlayıp mobil platformlar üzerinde de kullanıcılara sunuyorlar. Tabi oynanış PC'ye göre biraz daha zor ama yine de keyif verdikleri çok açık. Listedeki oyunlar grafik, oynanabilirlik ve indirilme sayılarına göre listeye alındı.

Birazdan okuyacaklarınızı sanki yokmuş, ne ben yazmışım ne siz okumuşsunuz gibi varsayıyoruz. Bu oyunları ücretsiz ve tam sürüm olarak indirmek için kaynak kısmındaki linkten devam etmeniz yeterli. Ne? Hangi link? Link mi varmış aşağıda? Yoo.... :)

Kaynak: http://androidliyim.blogspot.com.tr/s...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Surgeon Simulator - Hastanız Bob Ölmek İçin Yalvaracak

1. Surgeon Simulator - Hastanız Bob Ölmek İçin Yalvaracak

Bi nevi doktorculuk olan bu oyunda amaç ameliyat masasında bulunan hastayı ameliyat etmek. Gördüğünüz nesneleri kullanarak ameliyatı gerçekleştirmeniz gerekiyor. Bu nesneleri alırken veya kullanırken ortaya çıkan durumlar gerçekten çok komik olabiliyor. Kalp ameliyatı yaptığınız hastanın kafasını açıp bıraksanız dahi kalp ameliyatını tamamladıysanız başarılı oluyorsunuz. Hastayı nasıl ameliyat edeceğiniz tamamen yaratıcılığınıza kalmış...

2. Goat Simulator - Dünya'nın Gerçek Sahibini İnsanlara Gösterin

2. Goat Simulator - Dünya'nın Gerçek Sahibini İnsanlara Gösterin

Goat Simulator geniş bir açık dünya ile karşımıza çıkıyor. Bu dünyada yapabileceklerinizin sınırı sizin hayal dünyanız. İnanması güç olacak ama oyunda bir amacımız var. Yönettiğimiz keçimiz ile etrafa yıkım getirmeye ve dünyayı bir kaosa sürükleyerek dünyanın gerçek efendilerinin keçiler olduğunu göstermeye çalışıyoruz. Bunu yapmak için dünyadaki her türlü cismi ve boynuzları kullanabilirsiniz. 

Kaliteli grafiklere ve bilgisayara göre biraz zor bir oynanışa (doğal olarak) sahip Goat Simulator'da gerçekçi bir fizik motoru bulunuyor. Ayrıca Türkçe dil desteğine sahip. Bir keçi olarak dünyaya hükmetmeye hazır mısınız?

3. Farming Simulator 14 - Bir Çiftlik Nasıl İdare Edilir Öğrenin

3. Farming Simulator 14 - Bir Çiftlik Nasıl İdare Edilir Öğrenin

Kendinizi bir çiftçi yerine koyarak kendi ürünlerinizi en gerçekçi şekilde yetiştirmek için hazırlanmış çiftlik simülasyonu. Tarla için gereken araç gereçten, yetiştirilen bitkilerin ve hayvanların bakımınına kadar her detayı planlamanız gereken oyunda ihtiyaçlarınızı doğru belirlemeniz gerekiyor.

Olabildiğince gerçekçi hazırlanmış Farming Simulator oyununda tarlayı ekip biçmeli, hasat zamanında ürünleri toplamalı ve gerektiğinde araç ve gereçleri yenilemelisiniz. Oyunculara bir çiftçinin yerine geçme fırsatı tanıyan Farming Simulator oyununda yapılması gerekenler gerçek hayatla eşzamanlı olarak tasalanmış.

4. Infinite Flight Simulator - Uçağı Kaldırayım Sen O Zaman Gör!

4. Infinite Flight Simulator - Uçağı Kaldırayım Sen O Zaman Gör!

Simülatör oyunları arasında en popüler olanları uçuş simülatörleri olarak karşımıza çıkıyor. Sanırım bunun nedeni uçak kullanabilme şansımızın çokta yüksek olmaması. Bu uçuş simülatör oyunları arasında da en başarılı ve en iyi olanı ise Infinite Flight Simulator adlı oyun. Gerçekçi kokpit ve üst düzey grafikleri ile bu işte ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. 

Infinite Flight Simulator başlıca özellikleri;

 - 35 Uçak (17 tane hazır + 18 tane satın alınabilir.)

 - Yolcu uçakları, savaş uçakları, jetler vb.

 - 14 tane havaalanı ( 7 tane hazır + 7 tane satın alınabilir.)

 - Multiplayer 

 - Uçuş planları

 - Zaman ve hava şartları

 - Ağırlık ve denge ayarları

 - Seyir Defteri

 - Çeşitli kamera açıları

5. Weaphones Firearms Simulator - Mermiye Kafa Atanlara...

5. Weaphones Firearms Simulator - Mermiye Kafa Atanlara...

Uygulamayı telefonunuza veya tabletinize yükledikten sonra kullanmak istediğiniz silahı seçin ve elinizde gerçek bir silah tutuyormuş gibi telefonunuzu veya tabletinizi tutun. Ardından parmağınızla güvenliği açın, mermileri şarjöre yerleştirin ve ateş etmeye başlayın.

Weaphones adlı uygulama sayesinde tabanca, makineli tüfek, hafif makineli tüfek, saldırı tüfeği, keskin nişancı tüfeği, pompalı tüfek, el bombası, el bombası atar gibi birçok farklı ateşli silahın nasıl çalıştığı ve nasıl kullanıldığıyla ilgili bilgi edinebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
160
69
42
40
31
29
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Puding Ver Bağa

Surgeon Simulator harika ancak çok zor.Esahı bilgisayarda internette de demosu var Girip oynamayı deneyin isterseniz