Görüş Bildir
Haberler
Android Cihazlarınızda Oynayabileceğiniz, Bambaşka Dünyaların Kapılarını Aralayan En İyi MMORPG'ler

Android Cihazlarınızda Oynayabileceğiniz, Bambaşka Dünyaların Kapılarını Aralayan En İyi MMORPG'ler

Mobil cihazların gelişimi ile pararlellik göstererek gelişen mobil oyunlar kendini oyuncu olarak tanımlamayan pek çok kişiye bile bu dünyanın kapısını açtı. MMORPG'ler ise bizlere uçsuz bucaksız diyarları keşfetme imkanı sunuyor. Gelin Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en keyifli MMORPG'lere bir göz atalım.

Kaynak: https://www.androidpolice.com/best-mm...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Old School RuneScape

1. Old School RuneScape

Efsane MMORPG'lerden olan RuneScape macerasına Android cihazlarınızda da adım atabilirsiniz. Oyunun 2007 versiyonunun Android cihazlar için yeniden düzenlenmiş hali olan oyun, bu cihazlarda sorunsuz kontroller ve keşfedilecek  pek çok özellik vadediyor.

Oyun serüveni parmak uçlarımıza kadar gelmişken bu macera nasıl başladı hiç düşünmüş müydünüz? 👇

2. DOFUS Touch

2. DOFUS Touch

Tıpkı RuneScape gibi PC'de popülerlik kazandıktan sonra mobilde de oyuncularla buluşan yapımlardan olan DOFUS Touch taktiksel sıra tabanlı oynanışı ile özellikle türün sevenlerinin kaçırmaması gereken yapımlardan.

3. MU Origin 3

3. MU Origin 3

En baştan göz alıcı grafikleri ile dikkat çeken oyun bundan daha fazlasını da barındırıyor. Hızlı tempolu savaşlar ve dokunmatik cihazlar için özel tasarlanmış kontrolleri akıcı bir oyun deneyimi sağlayan yapım klasik MMO tarzına modern bir yaklaşım.

4. Toram Online

4. Toram Online

Keşif hissiyatı ve özelleştirme seçeneklerine önem verenlerdenseniz bu oyun sizi alıp götürecek. Akıcı oynanışı, oyuncuyu kısıtlamaması ve özgür bırakması ile Toram Online deneyimlenmesi gereken yapımlardan.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Ni no Kuni: Cross Worlds

5. Ni no Kuni: Cross Worlds

Stilize ve kendine has görselliği ile daha ilk andan dikkat çeken yapımlardan olan Ni no Kuni: Cross Worlds'ün grafikleri Studio Ghibli'nin elinden çıkma. Zengin hikayesi ve ustaca işlenmiş MMO elementleri ile öne çıkan oyun ile saatlerin nasıl geçtiğini unutacaksınız.

6. Adventure Quest 3D

6. Adventure Quest 3D

Pek çok diğer MMO oyunundaki zorlayıcı seviye atlama sisteminden, terleten dövüşlerden ve görevlerden uzak, rahatlamak isteyen oyuncuların kendilerini atabilecekleri bir dünya yaratan Adventure Quest 3D 'pay 2 win' ögeler içermemesi ile de kalplerimizi kazanan oyunlardan.

7. Eve Echoes

7. Eve Echoes

PC kanadının en unutulmaz MMO'larından olan Eve Online'ın mobil versiyonu olan yapım bizlere daha rafine ve angaryalardan arındırılmış bir oynanış vadediyor. Sandbox olarak tasarlanmış olan oyunda keşif yapmak alabildiğine ödüllendiriliyor.

8. Black Desert Mobile

8. Black Desert Mobile

PC cephesinin popüler MMORPG'sini mobil cihazlarınızda da deneyimleyebilirsiniz. Son derece detaylı dünyası ve grafiklerinin yanı sıra dengeli karakter sınıfları ve kocaman açık dünyası ile Black Desert Online eşine az rastlanır bir oyun deneyimi sunuyor.

9. Maple Story

9. Maple Story

Side scroller olarak tabir edilen ve ekranın iki yanına ilerleyebildiğimiz oyun türüne mensup olan yapım iki boyutlu ancak çok keyifli bir macera sunuyor. Maple Story dolu dolu içeriğinin yanı sıra eğlenceli oynanışı ile de daha ilk andan sizi kendine çekecek yapımların başında geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Genshin Impact

10. Genshin Impact

Bol ödüllü bu mobil oyun ise alabildiğine özgürlük vadedip bizleri masalsı dünyalara götüren yapımlardan. Farklı özelliklere sahip karakterler ile kuracağınız dört kişilik ekipler dövüş kısmında çeşitliliği arttırırken oyunun dünyasını keşfederken de büyük farklar yaratabiliyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın