Görüş Bildir
Haberler
İzmir Ana Jet Üs Komutanlığı'nda Şehit Acısı

İzmir Ana Jet Üs Komutanlığı'nda Şehit Acısı

Onedio Medya
07.03.2015 - 21:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

İzmir'in Çiğli İlçesi'ndeki 2'inci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda yüksekten düşme sonucu şehit olan Astsubay Üst Çavuş Gökhan Yıldırım'ın Manisa'nın Soma İlçesi, Avdan Mahallesi'ndeki evine ateş düştü. Şehidin evi taziye ziyaretine gelenlerle doldu.

Acı haberi tarlasında çalışırken büyük oğlu Ramazan Yıldırım'dan aldığını belirten Fahri Yıldırım, 'Baba Fahri kaza yapmış' dedi. Önce trafik kazası geçirdiğini sandım. Ardından, askeriyeden bir telefon geldi. Gökhan'ın hastaneye kaldırıldığını söyleyip, annesi Güler'i ve beni yanına götüreceklerini söylediler. Gittiğimizde ameliyat olmuş müşahede altına alınmıştı. Kısa süre sonra bizi oğlumla görüştürdüler. Daha sonra bizleri misafirhanede ağırladılar. Geçen 27 Mart'ta yüksekten düşmüş. Sekizinci gününde ağırlaştığı ve yapılan müdahalelere rağmen şehit düştüğünü öğrendik. Acımız büyük' dedi.

Öte yandan şehit astsubayın Soma'ya gönderilen cenazesinin devlet hastanesi morguna konulduğu, yarın (Pazar) öğlen Avdan Merkez Camisi'nde düzenlenecek törenin ardından Soma Belediyesi Şehit Mezarlığı'nda toprağa verileceğini öğrenildi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0