Görüş Bildir
Haberler
Amedsporlu Şehmus Özer Geçirdiği Trafik Kazası Sonrası Donarak Hayatını Kaybetmiş...

Amedsporlu Şehmus Özer Geçirdiği Trafik Kazası Sonrası Donarak Hayatını Kaybetmiş...

Batuhan
21.12.2016 - 10:17 Son Güncelleme: 21.12.2016 - 15:33

Amed Sportif’in kaptanı Şehmus Özer trafik kazasında hayatını kaybetti. 36 yaşındaki Şehmus Özer daha önce Karşıyaka, Altay, Mersin İdman Yurdu gibi takımlarda forma giydi. 2014'ten beri de Amed'de oynuyordu. Amedpor Kulübü Başkanı Nurullah Edemen, Şehmus Özer'in kazadan yaralı kurtulduktan sonra donarak öldüğünü söyledi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Amed Sportif’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada iki gündür kendisinden haber alınamayan tecrübeli futbolcunun Elazığ'da geçirdiği trafik kazası sonrası vefat ettiği belirtildi.

AA'nın haberine göre, Malatya'dan Diyarbakır'a hareket eden Şehmus Özer'in kullandığı 35 SEH 77 plakalı otomobil, Elazığ'ın Sivrice ilçesi yakınlarındaki Yedipınar köyü mevkisinde uçuruma yuvarlandı. Şehmus olay yerinde yaşamını yitirdi.

"Oyuncumuzdan haber alamıyorduk"

Amedspor Kulübü Başkanı Nurullah Eden de olayla ilgili NTV Spor'a yaptığı açıklamada, 'Dün akşamdan beri oyuncumuzdan haber alamıyorduk. Bugün de antrenmana gelmedi. Aradık ulaşamadık. Daha sonra aramalara başladık ve kaza yaptığını öğrendik. Dün gece saat 10 gibi Malatya'da arkadaşlarından ayrılmış. Maalesef dönerken Elazığ'da uçurumdan aşağı uçmuş. Aracı bulundu. Çok üzgünüz' dedi.

'Donarak ölmüş'

'Donarak ölmüş'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Nurullah Edemen ayrıca Şehmus Özer'in kazadan yaralı kurtulmuş olabileceğini ancak, kimsenin kazayı fark etmemesi nedeniyle 24 saat uçurumda kaldığı için donarak öldüğünü söyledi.

Geçen hafta Fenerbahçe'ye gol atmıştı

Geçen hafta Fenerbahçe'ye gol atmıştı

36 yaşındaki Şehmus Özer daha önce Karşıyaka, Altay, Mersin İdman Yurdu gibi takımlarda forma giydi. 2014'ten beri de Amed'de oynuyordu. Tecrübeli futbolcu geçtiğimiz hafta da Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye gol atmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fafatara

Eski Karşıyaka'lı çok üzüldüm, rahmetle.

coolman

başımız sağolsun şehmus abi çok üzüldüm :(

Pasif Kullanıcı

vay arkadas ya :( allah rahmet eylesin