Görüş Bildir
Haberler
Amedspor Fenerbahçe'ye de Yenilmedi: 3-3

Amedspor Fenerbahçe'ye de Yenilmedi: 3-3

Onedio Medya
09.02.2016 - 12:14 Son Güncelleme: 09.02.2016 - 15:01

Türkiye Kupası'nın sürpriz takımı Amedspor, çeyrek final ilk maçında evinde Fenerbahçe ile 3-3 berabere kaldı. Boş tribünler önünde oynanan maçta Amedsporlu futbolcular kendilerine verilen cezayı maçın başında protesto etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Amedsporlu futbolcular maça 'Çocuklar ölmesin, maça gelsin' pankartıyla çıktı.

Başlama vuruşundan sonra 30 saniye hareketsiz kaldılar

Mahmut Uslu maçı boynunda Amedspor atkısı ile izledi

Mahmut Uslu maçı boynunda Amedspor atkısı ile izledi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu boynunda Amedspor atkısı ile izledi.

Maç golle başladı. Amedspor ilk atağında golü buldu. 10'uncu dakikada ceza sahası dışından atılan şutu Fenerbahçe kalecisi Fabiano sektirdi. Dönen topa Şehmuz Özer vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Amed'in sevinci kısa sürdü. 4 dakika sonra Ramazan Civelek maça dengeyi getirdi. 43'te ise Fenerbahçe Fernandao'nun golüyle öne geçti. Sağ kanattan yapılan ortaya Brezilyalı futbolcunun kafa vuruşu skoru 2-1'e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

67'de Amedspor beraberliği yakaladı. Golü atan isim Ferdi'ydi. Üç dakika sonra bu kez Amedspor'da Yusuf sahneye çıktı ve takımını 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Fenerbahçe'den Volkan Şen skoru eşitledi: 3-3.

Vitor Pereira, kupada son oynadıkları Kayserispor maçının 11'inde 6 değişikliğe gitti.

Portekizli teknik adam, Kayserispor maçında ilk 11'de yer alan futbolculardan Caner Erkin, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Nani, Volkan Şen ve Robin van Persie'nin yerine Hasan Ali Kaldırım, Diego Ribas, Alper Potuk, Ramazan Civelek, Mehmet Topuz ve Fernandao'yu sahaya sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'de ayrıca, Fabiano Ribeiro, Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Michal Kadlec ve Josef De Souza, ilk 11'de görev yapan diğer isimler oldu.

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic'in yanı sıra, son antrenmanda takımdan ayrı çalışan Robin van Persie ve Luis Nani ile ağrıları bulunan Mehmet Topal kadroda yer almadı. Teknik direktör Pereira ayrıca, Bruno Alves, Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Ozan Tufan'a kadroda yer vermedi.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
160
117
30
17
11
9
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Mesele vatan meselesi o kaldırdıkları ellerine ayrıştırdıkları halklarına vur FENERİM

Melih Işık

Madem bunlar maç öncesinde sonrasinda pkkyi savunan demeçler veriyolar kimse bişey demiyo yarın bi gün biri bunları yenince 3 5 pkk sempatizanını yendik bu m... Devamını Gör

Frid Zaid

2'ci hatta 3'cü kadroyla yapılan bi maç Fenerbahçe için, beraberliğe zerre kadar üzülmüyorum, bu toprağın bölünmesi için götünü veren PKK takımı, İstanbulda ... Devamını Gör