Görüş Bildir
Haberler
Ambulans Şoförünü Yaralamıştı: Şüpheli Serbest Bırakıldı

Ambulans Şoförünü Yaralamıştı: Şüpheli Serbest Bırakıldı

İstanbul Başakşehir'de trafik kazası sonrası tartıştığı ambulans şoförünü kolundan bıçakla yaralayan Zekiye K., gözaltına alınmıştı. Zekiye K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bıçakla yaralanan Bayram E., şüpheliden şikayetçi olmadı

Bıçakla yaralanan Bayram E., şüpheliden şikayetçi olmadı

3 Ocak'ta Zekiye K. ile kendisine çarptığını iddia ettiği ambulans şoförü Bayram E'nin karıştığı kaza sonrası çıkan kavgada Zekiye K., Bayram E'yi bıçakla hafif yaraladı. Zekiye K. daha sonra yanındaki arkadaşı Çağla N.K. ile olay yerinden uzaklaştı.

Kavga görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Zekiye K. ve Çağla N.K'yi gözaltına alındı.İşlemleri tamamlanan şüphelilerden Çağla N.K. emniyetten, Zekiye K. ise sevk edildiği Küçükçekmece Adliyesi'nden serbest bırakıldı.

Öte yandan Bayram E’nin şüpheli Zekiye K’den şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Başsavcılıktan açıklama

Başsavcılıktan açıklama

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yapılan yazılı açıklamada, 3 Ocak'ta Bayram E. idaresindeki ambulansın şüpheli Zekiye K'nin kardeşinin kullandığı araca arkadan çarptığı belirtildi. Açıklamada ayrıca, şüpheli Zekiye K'nin araçtan inerek elinde bulunan bıçakla müşteki ambulans şoförünü kolundan yaralaması olayının öğrenilmesi üzerine, şüpheli hakkında 'silahla tehdit, silahla basit yaralama ve hakaret' suçlarından soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yigit Karabey

bu haberi tv de izledim...Bir kadin bu kadar adi..ucuz..rezil..olmamali!!!! ve kucaklarinda bebek var!!!!!!!!!!