Görüş Bildir
Haberler
Amazon Akıllı Telefon Pazarını Terk Ediyor

Amazon Akıllı Telefon Pazarını Terk Ediyor

Batuhan
28.08.2015 - 11:39

Büyük umutlarla girdiği akıllı telefon pazarında hüsran üstüne hüsran yaşayan Amazon, nihayet mantıklı olanı yapıyor. Uzun bir süredir yeni bir akıllı telefon duyurmayan şirket, Wall Street Journal’ın haberine göre akıllı telefon pazarından çekilmeye hazırlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Online alışveriş devi, Kindle tabletleriyle yakaladığı başarıdan cesaret alarak Fire Phone adında bir akıllı telefon çıkarmıştı. Nispeten yüksek fiyat etiketini karşılamayan özellikleriyle kullanıcılar tarafından pek rağbet görmeyen telefon, kısa süre içinde şirket için kangrene dönüşmüştü. Amazon Fire Phone yüzünden rekor zarar açıklamasının hemen ardından telefonları neredeyse bedava dağıtacak duruma gelmişti.

Şirketin bu kısa kötü akıllı telefon geçmişi şimdi tamamen geçmiş olmak üzere. WSJ’nin kaynaklarına göre Lab126’da çalışan akıllı telefondan sorumlu birçok çalışan, ufukta yeni herhangi bir telefon olmadığından ötürü bir bir işten çıkmaya ve çıkarılmaya başladı. Bu da Amazon’un yakın gelecekte pazarı tamamen terk edeceği anlamına geliyor.

Öte yandan Amazon’un Lab126 kuruluşunda başka hareketli gelişmeler daha yaşanıyor. Şirketin, kişisel asistanı Echo ‘dan sonra yeni bir akıllı ev aleti üzerinde daha çalıştığı söyleniyor. Umarız Kindle > Fire Phone senaryosu tekrarlanmaz.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0