Görüş Bildir
Haberler
Amatör Ligden Premier Lig'e... Filmlere Konu Olacak Bir Transfer Hikayesi

Amatör Ligden Premier Lig'e... Filmlere Konu Olacak Bir Transfer Hikayesi

Randell Williams 19 yaşında. İngiltere'de yaşanan bir futbol masalının kahramanı. Williams İngiltere amatör ligin de top koştururken kendisini birden bire Premier Lig'de buldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Randell Williams, Essex Amatör Ligi'nde Tower Harnlets takımında forma giyiyordu. Zevk için top koşturan, maç sonrası soyunma odasında susuzluğunu şişelerce bira içerek gideren futbolculardan biriydi. 19 yaşının verdiği enerji ve diriplingleriyle takımının yıldızıydı.

Kanat oyuncu olan Williams'ı izleyenlerden biri Premier Lig takımlarından Crystal Palace'ın antrenörü Alan Pardew'e bahseder. Pardew gider, genç futbolcuyu bir özel maçta izler, yeteneğini görür. Kendisini deneme antrenmanına çağırır. Williams, Crystal Palace ile çıktığı antrenmanlarda da göz doldurur ve profesyonel futbolculara ayak uydurur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genç futbolcunun başarılı performansı sonrası Crystal Palace ile sezon sonuna kadar mukavele imzaladı. Anlaşmaya uzatma opsiyonu da konuldu.

Rahat, çocuksu tavırlarıyla da dikkati çeken Randell Williams, yeni kulübünün internet sitesinde yayınlanan röportajda şöyle diyor:

'Antrenör beni Crawley Town ile oynadığımız maçta izledi. O maçta günümdeydim. Bire birde rakibi ekarte etmeyi ve diriplingi seviyorum. Tabii ki öğrenmem gereken çok şey var. Dokuz küme birden atlayarak 10. ligden Premier Lige çıkmak müthiş bir olay. Umarım başarılı olurum.'

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
11
4
3
1
1
0