Görüş Bildir
Haberler
Amatör Ligden Hollywood'a Giden Yol!

Amatör Ligden Hollywood'a Giden Yol!

Birkaç sene önce amatör ligde forma giyerken bu sezon İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğa en yakın takım Leicester City'nin en gözde futbolcusu olan Jamie Vardy'nin hayatı film oluyor. Başarılı futbolcuyu filmde Louis Tomlinson canlandıracak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rüya sezonun filmi çekilecek… İngiltere Premier Lig’in bu sezon tüm futbolseverler tarafından ilgi ve heyecanla takip edilmesini sağlayan Leicester City mucizesinin en büyük kahramanı Jamie Vardy’nin hayatı film oluyor.

Bundan 5 yıl önce bir fabrika işçisi olan Jamie Vardy, günümüzde dünyanın en çok takip edilen liginin en çok takip edilen futbolcularından biri. İngiltere’nin küçük bir kasabasında hem çalışıp, hem de hobi olarak gördüğü futbola devam eden Jamie Vardy, sadece 5 yıl içinde kendi mucizesini yarattı.

Vardy bugün İngiltere Premier Lig’de hem şampiyonluğa, hem de gol krallığına koşuyor. İngiltere ile Avrupa Şampiyonası’na da katılacak olan Vardy hayatının geri kalanında unutamayacağı bir sezon geçirebilir.

İşte bu muhteşem hikayeyi kaçırmak istemeyen Hollywood yapımcısı Adrian Butchart, İngiliz golcünün hayatını filme aktarmak için harekete geçmişti. Dünya çapında ses getiren ‘Goal’ filmleri serisinin de senaryosunu yazan yapımcı Adrian Butchart son yaptığı açıklamada, “Vardy, Premier Lig ve EURO 2016’yı kazanma şansı birkaç öncesine göre daha yüksek. Görünen o ki, hikaye kendini yazmaya devam ediyor” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Butchart, Jamie Vardy’nin hayatını oynayacak en önemli adayın ise One Direction solistlerinden Louis Tomlinson olduğunu açıkladı. Butchart ayrıca, Vardy’nin çekimlere başlamak için sabırsızlandığını ama Avrupa Şampiyonası’nın bitmesini beklediklerini söyledi.

Sporcope

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
49
5
5
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Simon Adebisi

Oyuncu olmamış.