Görüş Bildir
Haberler
"Amatör Kümede Adamı Döverler"

"Amatör Kümede Adamı Döverler"

Benefitdo .com
23.09.2014 - 12:44 Son Güncelleme: 23.09.2014 - 13:26

Mehmet Demirkol, Başakşehir-Trabzonspor maçının hakemi Halis Özkahya'yı değerlendirdi.

NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programının yorumcusu Mehmet Demirkol, Trabzonspor'un kalecisi Onur Kıvrak'ın İstanbul Başakşehirspor maçının ardından yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Demirkol şöyle konuştu:

'Milli maçın ruh hali hala duruyor Onur'da. Volkan kaledeyken Volkan'ı, Onur kaledeyken Onur'u perişan ediyoruz. Dünkü hakeme gelince iyi bir hakem mi? Değil. İyi bir maç yönetti mi? Çok kötü maç yönetti. Onur kendi tarafına yapılan faulleri görüyor. Haklı, ben hiç itiraz etmiyorum. Doka ile Medjani arasında geçenlere baksın. Doka'nın maç boyunca nasıl dayak yediğine baksın mesela.

Hakem standart hakem olsa Onur'u o pozisyonda atması lazım. Sarı kartını çıkarmış, gösterecek. Onur 'At beni ya. Yiyorsa at' diyor. Topa vuruyor, atamıyor. Onur'un bir itirazı haklı, 'Bize gülüyor, sırıtıyor' diyor. Bunu bir tek sana yapmıyor ki. Bütün oyuncular Halis hocayla ilgili bu tavırdan şikayetçi. İngiltere'deki hakemleri görüyorlar, onlar da böyle mimikler var ya. Ona bakma, maçı nasıl yönetiyorlar ona bak. Mimik taklidi yapma. Böyle yapacaksan git tiyatrocu ol. Türkiye'de bu ifadelerle maç yönetilmez. Bak Amatör kümede döverler adamı. Döverler yani. Türkiye'de böyle bir şey yok. Maalesef biz böyleyiz. Türkiye'de böyle öğretmenlik de olmaz.'

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte o açıklamalar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0