Görüş Bildir
Haberler
Altaylı'ya Göre PKK Muhalefeti Değil İktidarı Destekliyor

etiket Altaylı'ya Göre PKK Muhalefeti Değil İktidarı Destekliyor

Emre Ordu
23.05.2023 - 21:41 Son Güncelleme: 23.05.2023 - 21:46

Gazeteci Fatih Altaylı, PKK'nın Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediği iddiasının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Altaylı, 'Muhalefetin kazanmasını isteyen bir Kandil, 'Biz Kemal kazansın istiyoruz' der mi? Buna argoda ters kolpa denir' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazeteci Fatih Altaylı, Cumhur İttifakı tarafından sıklıkla dillendirilen 'PKK Kılıçdaroğlu'nu destekliyor' iddiasının doğru olmadığını söyledi. 

Medyascope'ta Ruşen Çakır'ın programına konuk olan Altaylı, 'İktidarın bir söylemi var. Muhalefetin adayının HDP ile destek olduğu, Kandil ile işbirliği ettiği gibi bir söylem var. Normal şartlarda muhalefetin kazanmasını isteyen bir Kandil, 'Biz Kemal kazansın istiyoruz', 'Kemal Beyle işimiz var', 'Kemal Beyi çok seviyoruz' mu der? Bunu Kandil'in kaşarları bilmez mi? Dikkat et, seçim kararı alındığından bu yana Kandil'den açıklamalar Kılıçdaroğlu'nun ne kadar şahane olduğu AKP'nin ne kadar kötü olduğu. Buna argoda ters kolpa denir' ifadelerini kullandı.

İşte o açıklama 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
243
37
23
15
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Çok güzel uyguluyorlar ters kolpayı yaptıkları tüm suçlamalar aslında kendi yaptıkları en acısı bu……

Eren

sen pkk lısın zaten yıllar önce dağ da öcalan ile görüşürken baskan diye güzellemeler yapıyordun fatih unuttuk mu

Eren

engin özkoç türkiyeyi 35 eyalete bölücez sezgin tanrıkulu türk ordusu kimyasal silah kullanıyor kilıçdaroglu ypg terist değildir dahada sayarım istersen

Blau und Marchen

Toplumun bilgisiz cahil kesimini sürekli olarak muhalefet aleyhine yalan ve iftira üzerinden propagandayla kandırıyorlar. Malesef ki; İktidarın, terörist olu... Devamını Gör