Görüş Bildir
Haberler
TV
Alpaslan Büyük Selçuklu Sezon Finalinde Büyük Şok: Alpaslan Son Bölüm Tek Parça İzle!

Alpaslan Büyük Selçuklu Sezon Finalinde Büyük Şok: Alpaslan Son Bölüm Tek Parça İzle!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alpaslan Büyük Selçuklu sezon finalinde, Akça Hatun karakterine hayat veren Fahriye Evcen’in hayatını kaybetmesi damga vurdu. Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medyadan yaptığı açıklama diziye veda ettiğini de duyurdu. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Alpaslan Büyük Selçuklu son bölüm tek parça izle ekranı belli oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Alpaslan Büyük Selçuklu Barış Arduç

Ekranlarında sevilen yapımlarından Alpaslan Büyük Selçuklu, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle sezona veda etti. Alpaslan Büyük Selçuklu son bölüme ise Akça Hatun’un hayatını kaybetmesi damga vurdu.

Alpaslan Sezon Finalinde Neler Oldu?

Alpaslan Sezon Finalinde Neler Oldu?

Fetih için ilk mancınık atışları yapılmış, Alparslan ikinci kez atış için emir verecekken atabeyinin ve Akça’nın Vaspurakan Kalesi’nde olduğunu anlamış ve tereddütte kalmıştı. 

Fetih harekatı Akça ve Hasan Bey’in kalede olmasına rağmen devam edecek mi, yoksa Alparslan onları içeriden çıkartmanın bir yolunu bulabilecek mi? Alparslan bunun kararını vermekte zorlanacak, diğer beylerle ters düşecek.

Alpaslan Sezon Finali Tek Parça İzle

Fahriye Evcen’den Diziye Veda

Fahriye Evcen’den Diziye Veda

Akça Hatun'a hayat veren Fahriye Evcen ise Instagram hesabından, '“İlmek ilmek ördüğü bir hikaye ile Akça’yı bana teslim eden Emre Konuk’a her adımda yanımda olan Esi Gülce’ye, yönetmenlerimiz Sedat İnci ve Bekir Sekman’a, ekran önü ve arkasındaki tüm çalışma arkadaşlarıma ve hepsinden çok Beni ilk günümden itibaren yalnız bırakmayan sevgili seyircilerimize en içten teşekkürlerimle… Sağ olun var olun ve görmediğimiz asıl kahramanların da sadece küçük bir kısmı canım ekip her birinize en içten teşekkürlerimle' mesajını paylaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın