Görüş Bildir
Haberler
Alparslan Türkeş’in Oğlu, Babasının Kabrine Alınmadı: 'Genel Merkezden Talimat Var Giremezsin'

Alparslan Türkeş’in Oğlu, Babasının Kabrine Alınmadı: 'Genel Merkezden Talimat Var Giremezsin'

MHP’nin efsanevi Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in ölüm yıldönümü nedeniyle oğlu AKP eski Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş babasının anıt mezarına geldi ancak bir grup tarafından anıt mezara alınmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP’nin efsanevi Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in ölüm yıldönümü nedeniyle oğlu AKP eski Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş ve bir arkadaşı Ankara’nın Beştepe semtinde bulunan Türkeş’in anıt mezarına geldi.

Ancak Kutalmış Türkeş’in kabir ziyaretine oradaki bazı kişiler izin vermedi. 

Uzun tartışmaların ardından ve orda bulunan kişilerin yaptığı telefon görüşmeleri sonrası Türkeş babasını kabrini ziyaret edebildi.

Olayı sosyal medyadan duyuran Türkeş, “Bugün sabah 8:50 de Babam ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN Kabrine 23 yıldır girdiğim aynı şekilde girmek istediğim sırada yolumu keserek arabamın etrafını saran, önüne geçip Genel Merkezden talimat var giremezsin diyen TÜRK VE TÜRKEŞ DÜŞMANLARI HAKKINDA YASAL ŞİKAYETTE BULUNDUM” ifadelerini paylaştı.

Türkeş paylaşımlarına şöyle devam etti 👇

"İttifakı boz" çağrısı yapmıştı

"İttifakı boz" çağrısı yapmıştı

Kutalmış Türkeş, geçtiğimiz haftalarda Andımız tartışmalarına dahil olmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye çağrıda bulunarak 'Millete sözüm var Andımızı tekrar okutun ya da 'ittifakı bozarım' de' ifadelerini kullanmıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
24
11
6
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
selaminko

Siyasi hayatından bağımsız bir oğlu babasının mezarına nasıl sokmazsınız. size ne lan. o adamın sizi sokmama hakkı var sizin onu değil.

ahmet

beni babamin mezarina almayacak genel merkezin am*na korum ben. genel merkez kimmis. ne igrenc birsey bu siyaset aq

Can_Can

Eee bosuna gecirmediler mhp nin başına o zatı..