Görüş Bildir
Haberler
Alparslan Büyük Selçuklu 11. Bölüm Fragmanı: Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölümde Neler Oldu?

Alparslan Büyük Selçuklu 11. Bölüm Fragmanı: Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölümde Neler Oldu?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Alparslan Büyük Selçuklu bu hafta 10. bölümüyle seyircilerle buluştu. Her hafta Pazartesi günü izleyicisinin karşısına çıkan Alparslan Büyük Selçuklu son bölümünde yaşanan olaylar çok konuşuluyor. 24 Ocak akşamı yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu son bölümünde; Kurduğu plan ile Kekavmenos ve Akça'yı bir araya getiren Alparslan, gördüğü manzara karşısında şok olmuştu. Dizinin sevenleri, Alparslan Büyük Selçuklu'nun 11. yeni bölüm fragmanını da araştırmaya başladı. İşte Alparslan Büyük Selçuklu 10. son bölüm tüm yaşananlar ve Alparslan Büyük Selçuklu 11. yeni bölüm fragmanı detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu, sezonun en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Dizide Anadolu’nun kapılarını Türklere açan Alparslan’ın verdiği mücadelelerin anlatılıyor.  Başrollerini Barış ArduçFahriye Evcen, Mehmet Özgür, Yurdaer Okur, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Gizem Karaca, Sarp Levendoğlu gibi başarılı isimlerin paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci oturuyor. Peki Alparslan Büyük Selçuklu son bölümünde ne oldu? Alparslan Büyük Selçuklu 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölümde Ne Oldu?

Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölümde Ne Oldu?

Kurduğu plan ile Kekavmenos ve Akça'yı bir araya getiren Alparslan, gördüğü manzara karşısında şok olmuştu. Akça'nın, Kekavmenos'a ''Baba!'' hitabını duyan Alparslan şimdi ne yapacak? Alparslan tarafından Kekavmenos ile görülen Akça, bunun açıklamasını nasıl yapacak? Alparslan'a gerçeği mi söyleyecek, yoksa sırrı saklayabilecek mi? Alparslan'ın bin bir emek ve zahmetle ele geçirdiği karargahı alan Yınal'ın, karargah hakkındaki tasarrufları ne olacak? Yınal'ın hakimiyetindeki karargaha giren Nizamülmülk ve alpların başına ne gelecek?

Karargahı almak için giden Diyojen, büyük bir sürpriz ile karşılaşıp canını son anda kurtarmıştı. Göktuğ'u esir alarak kurtulan Diyojen, Göktuğ'a ne yapacak? Planları suya düşen Bizans'ın karargah için yeni planları ne olacak?

Alparslan Büyük Selçuklu 10. Son Bölüm Tek Parça Full İzle:

https://www.trt1.com.tr/diziler/alparslan-buyuk-selcuklu/bolum/10-bolum

İşte Alparslan Büyük Selçuklu Yeni Bölüm Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın