Görüş Bildir
Haberler
Alman Polisi, Alzheimer Hastası Bir Türk Vatandaşını Vurdu İddiası

Alman Polisi, Alzheimer Hastası Bir Türk Vatandaşını Vurdu İddiası

AKP MKYK üyesi Metin Külünk, Alman polisinin Alzheimer hastası bir Türk'ü, Türk olduğunu söyledikten sonra vurduğunu ifade etti. Külünk, olayla ilgili bir video paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Metin Külünk, kişisel Twitter hesabında Alman polisinin Alzheimer hastası bir Türk'e, Türk olduğunu söyledikten sonra silahla ateş ettiğini ileri sürdü.

Külünk, 'Elinde oyuncak kamyonetlerin olduğu halde vatandaşımıza silah sıkıyor vuruyor ve vatandaşımız şu an hastanede. Almanya makamları umarım gerekeni yapacaktır' diye yazdı.

O görüntüler 🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
8
5
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Chad Thundercock

66 yaşındaki bir kadının elindeki plastik şeyle olan saldırsını savuşturamayacak kadar yıkık bir orospu evladı olduğu için direkt olarak tabancasına sarılıyo... Devamını Gör

Dead nettle.

Bizimde polisimizin durumu aynı tek fark var vur yetkisi yok eğer vur yetkisi gelirse imamhatiplerden polis olan ların show unu izlemeye başlarsınız ülkede.

koala70223321

bu almanların türklerle bir derdimi var çünkü böyle ırkçı saldırılar özellikle türklerin olduğu saldırılar neden bir doğu avrupalı ırkçı bir saldırıya uğramı... Devamını Gör

Leon10Rhymer

Hayır oranın suriyeliside biziz.