Görüş Bildir
Haberler
Allah Düşürmesin: Hastanede Çalışan Kişilerin Tanıklık Ettiği 8 Kan Donduran Hikaye Sizi Hayattan Soğutacak

Allah Düşürmesin: Hastanede Çalışan Kişilerin Tanıklık Ettiği 8 Kan Donduran Hikaye Sizi Hayattan Soğutacak

30.04.2022 - 07:15

Günlük hayatta herkesin bir şekilde uğramak zorunda kaldığı veya ziyaret ettiği hastanelerin içerisinde birbirinden ilginç ve kasvet dolu anılar barınıyor. Hastane duvarlarının ardında ve odaların arka planlarında akıllara durgunluk veren hikayeler yatıyor. Bu hikayelere en yakından tanık olan doktorlar, hemşireler ve diğer hastane çalışanları yaşadıkları paranormal olayları anlatıyor. Birbirinden ilginç bu ürpertici hikayeleri duymaya hazır olun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ölmekle ölmemek arasında kararsız kalan bir kadın

Ölmekle ölmemek arasında kararsız kalan bir kadın

Acil serviste hemşire olarak çalışan bir kadın, ekip arkadaşlarıyla şahit olduğu bir olayla şaşkınlığa uğruyor. Bu hikaye acil servise neredeyse ölü olarak gelen yaşlı bir kadını konu alıyor. Hastaneye bedeni soğuk, ten rengi soluk, kalp atışları düzensiz olarak gelen yaşlı kadının öleceği düşünülüyor. Çalışanlar tarafından ölümü umutsuzca bekleniyor ancak yaklaşık yarım saat sonra akıl almayacak bir şey yaşanıyor. Yaşlı kadın kendi kıyafetlerini giymiş bir şekilde odasının kapısının önünde dikilirken görülüyor. Tüm çalışanlar olanları şaşkınlıkla izlerken kadın aç olduğunu söylüyor. Ardından hemşireler ona yemek getiriyorlar. Kadın yemeğini yedikten sonra hemşirelerle biraz sohbet ediyor. Ardından yanındaki hemşireye çok yorgun olduğunu ve biraz arkasına yaslanacağını söylüyor. Devamında ise yarım saat içinde kadın ölüyor.

Hani bir kere ölen bir daha ölemezdi?

Hani bir kere ölen bir daha ölemezdi?

Felç geçirmiş bir kadının fenalaşmasıyla hastane çalışanları tarafından kadına kalp masajı yapılıyor ancak 45 dakika uğraşılmasına rağmen kadın ne yazık ki ölüyor. Çalışanların haber vermesiyle ailesi, kadına veda ediyor. Bir süre sonra kadının beyin ölümü gerçekleşmesine ve bedeni tamamen griye dönmüş hâlde olmasına rağmen kadın ansızın doğrularak oturuyor ve ailesine sesleniyor. Yaşananların şaşkınlığıyla hemşireler onu tekrar sağlık ekipmanlarına bağlıyor ve stabil durumda olduğu görüyorlar. Ardından kadın ailesiyle vedalaşıyor ve sonra ikinci ölümüne doğru gidiyor.

Takım elbiseli bir adam mı? Hani, nerede?

Takım elbiseli bir adam mı? Hani, nerede?

Alzheimer hastalarına bakan bir çalışan bir gece depodan malzeme aldığı sırada garip bir olay yaşıyor. Arkasından birtakım seslerin geldiğini duyuyor ve omzunda bir el hissediyor. Hemen arkasına döndüğünde kimseyi göremiyor. Bunun yanı sıra kadının baktığı bir hastası geceleri sürekli odasına gelen bir adamdan rahatsız olduğunu söylüyor. Çalışan onu tarif etmesini istiyor ve hasta kadın 'Çok yakışıklı ve siyah takım elbiseli bir adam. Hatta şu an arkanda duruyor.' diyor. Bununla birlikte çalışan arkasına dönüyor ama kimseyi göremiyor. Hiçbir şey göremese bile bu olay kadının ödünü koparmaya yetiyor.

Dondurma yiyen küçük bir kız görürseniz oradan koşarak uzaklaşın.

Dondurma yiyen küçük bir kız görürseniz oradan koşarak uzaklaşın.

Hemşirelik yapan birinin anlattığına göre hastanede hastalar sürekli küçük köpekler veya dondurma yiyen küçük bir kız gördüklerini iddia ediyorlar. Yine bir gün 6-7 hasta dondurma yiyen küçük bir kız gördüklerini söylüyorlar ve o gece bunu söyleyen bütün hastalar ölüyor. Garip bir şekilde hastaları ölüme götüren hayali kızın gizemini çözebilene aşk olsun.

Morgda çalışanların dikkatine!

Morgda çalışanların dikkatine!

Hastane morgunda görevli olarak çalışan biri, cesetlerin bulunduğu dondurucuların içinden sürekli tıklama sesleri geldiğini duyuyor. Hatta bir gün cesetleri inceleyen patoloji uzmanı ona 'Sesleri duyuyor musun? Asla ama asla tıklama sesleri geldiğinde onları açma.' diyor. Elbette görevli dehşete kapılıyor ve geceler boyu uyuyamıyor. Sonradan başka bir görevli, bu seslerin gevşek borularda olan bir arızadan kaynaklandığını ve patoloji uzmanının onunla sadece dalga geçtiğini öğreniyor. Ne kadar kötü olsa da bunun sadece bir şaka olduğunu öğrenince içine su serpilmiş olmalı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Rahmetli kocam beni çağırıyor."

"Rahmetli kocam beni çağırıyor."

Böbrek yetmezliği olan bir hastasıyla sohbet eden hemşire ilginç bir olay yaşıyor. Sohbet ettikleri sırada hastası aniden susuyor ve garip bir şekilde hemşirenin omuzlarının arkasına bakıyor. 'Billy burada canım, gitmem gerek.' diyor. Ardından kadının nefes alışverişleri duruyor. Hemşire, kadının eski notlarına baktığında Billy'nin ölen kocası olduğunu öğreniyor. Böylece hasta kadın, hemşireye tatlı bir veda ederek eşiyle sonsuzluğa doğru yola çıkıyor.

Minik kalp krizleri yaşatan hastalar

Minik kalp krizleri yaşatan hastalar

Neredeyse hiç konuşmayan ve hareket etmeyen bir kadından sorumlu olan hemşire başına gelen beklenmedik olayı anlatıyor. Hemşire bu kadına yemek yediriyor ve aynı zamanda onunla konuşmaya çalışıyor ama daha çok kendi kendine konuşmuş gibi oluyor. Bir süre sonra kadın yüzünü ansızın hemşireye doğru çeviriyor ve 'Ah, selam!' diyor. Ardından tekrar eski hâline dönerek boş bakışlarını sürdürüyor. Bu beklenmeyen selamla hemşire küçük çaplı bir şaşkınlık yaşamış olmalı.

"Hu huu, kimse yok mu?"

"Hu huu, kimse yok mu?"

Önceden bakım evinde çalışan birinin anlattıkları duyanları şaşkına çeviriyor. Çalışanın travmatik bir şekilde ölen hastası, gece yarısı tıpkı daha önce de yaptığı gibi koridorlarda yürürken görülüyor. Bunu görünce korkuya kapılan çalışanlar daha sonra dışarıdaki kapı zilinin çaldığını duyuyor. Ölen adamın her zaman dışarı çıkmak için açmayı denediği kapının zilinin çalındığı fark ediliyor. Böylece bu hayalet hasta, herkesin tüylerini ürperterek korku salıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
16
13
5
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DR.D

Kaynak: Götüm

Tc Zehra

Bir tanıdığım vefat etmeden önce 5 gün boyunca küçük bir kız görüyordu diyalog şu şekilde oldu Kadın kafasını kaldırıp sürekli yastığın ucuna bakıyor Kızı: ... Devamını Gör

Faze

İnanırım. Çünkü dedem yoğun bakımdayken 2 erkek kuzenim ziyarete gidiyor(ikisi de genç). Ertesi gün halamlar gittiğinde dedem onlara "dün bizim haytalar geld... Devamını Gör

Mustafa KEPEK

Takım elbiseli adamın Azrail olduğuna yemin edebilirim. Çünkü ben de rüyamda yakışıklı ama sert görünümlü takım elbiseli bir adamın köydeki eve ziyarete geli... Devamını Gör