Görüş Bildir
Haberler
Alışverişte İkinci El Döneminin Yükselişi! İkinci El Alışveriş İçin Kullanabileceğiniz En İyi 9 Uygulama

etiket Alışverişte İkinci El Döneminin Yükselişi! İkinci El Alışveriş İçin Kullanabileceğiniz En İyi 9 Uygulama

Lisa Campton
14.05.2023 - 14:02

Zaman tasarruf devri malum. Hem tüketim döngüsünden kurtulmak hem de daha uygun fiyata az kullanılmış eşyalara ulaşmak artık mümkün. İkinci el alışveriş uygulamalarını kullanarak direkt olarak sahibinden uygun fiyata ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Biz de sizlere kolaylık olması adına en iyi ikinci el alışveriş uygulamalarını sıraladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Letgo

1. Letgo

Letgo ikinci el alışveriş uygulamalarının en popülerlerinden biri desek yeri. Sahibinden satılık arabadan tutun da kiralık daireden ikinci el mobilyaya, telefon ve konsola kadar birçok ürünü bulabileceğiniz bir uygulama. İster satın ister alın!İstanbul, İzmir, Ankara ve Türkiye’nin diğer tüm illerinden satıcı ve alıcıları tek kalemde bulabiliyorsunuz. Yani skalası oldukça geniş.

2. Sahibinden

2. Sahibinden

Sahibinden uygulaması kuşkusuz ikinci el alışverişin öncülerinden biri. Ev başta olmak üzere otomobil, mobilya, beyaz eşya gibi pek çok ürünü burada bulabiliyorsunuz.

3. Zebramo

3. Zebramo

Zebramo uygulamasında kozmetik, giyim ve ev eşyası tarzı ürünleri hem alabiliyor hem de satabiliyorsunuz. Çok yaygın olmasa da uygulamada elektronik eşyalar da satılabiliyor. Zebramo Kargo sayesinde kargoları da indirimli bir şekilde gönderebiliyorsunuz.

4. Gardrops

4. Gardrops

Gardrops özellikle giyim ürünleri konusunda hizmet veren bir uygulama. Gardrops’a giriş yaparak kullanmadığınız kıyafetlerinizi veya aksesuarlarınızı siteye %0 komisyon vererek satabiliyorsunuz. Modayı takip eden alıcılar için de harika özelliklere sahip diyebiliriz. Ayrıca satın alımlarda herhangi bir sorun yaşanırsa, uygulama para iadesini de yapıyor.

5. Dolap

5. Dolap

Dolap uygulaması da diğer muadilleri gibi daha çok kıyafet ve aksesuar alım satımına yönelik. Burada kullanmadığını kıyafetlerinizi ve aksurarlarınızı kendi mağazanızı oluşturarak alıcılarıyla buluşturabiliyorsunuz. El yakan giyim masraflarınızı bu şekilde minimalize edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. ModaCruz

6. ModaCruz

ModaCruz, ikinci el abiye, kadın aksesuarları, iç giyim, tesettür giyim ve kozmetik alım satımı yapabildiğiniz ikinci el eşya platformu. Oldukça fazla ziyaretçisi var. Sitenin en güzel tarafı bir sorun oluştuğunda iade etme seçeneğini kullanıcılarına sunması.

7. BebeCruz

7. BebeCruz

BebeCruz uygulaması da ModaCruz uygulamasının bebek ihtiyaçları konusundaki muadili. Çocuğunuz varsa bu uygulama tam size göre. Zira bebekler hızlıca büyüyor ve eşyaları bir süre sonra kullanım amacını geçmiş oluyor. Bu yüzden ebeveynler için biçilmiş kaftan. Çocuğunuzun tüm ihtiyaçlarını BebeCruz uygulamasından uygun bir şekilde halledebilirsiniz.

8. Alsatkitap

8. Alsatkitap

Sadece giyim eve elektronik ihtiyaçlarınız değil kitap ihtiyaçlarınız için de kullanabileceğiniz bir uygulama mevcut. Alsatkitap uygulamasıyla eski kitaplarınızı satabilir yerine istediğiniz kitapları alabilirsiniz.

9. DekoPasaj

9. DekoPasaj

DekoPasaj uygulamasında ikinci el mobilya ve dekorasyon ürünlerinizi satıp aynı zamanda yerine yenilerini alabiliyorsunuz. Genel olarak mobilyalar ve ev eşyaları için kullanılıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın