Görüş Bildir
Haberler
Alışveriş Alışkanlıklarına Göre Burcunu Tahmin Ediyoruz!

etiket Alışveriş Alışkanlıklarına Göre Burcunu Tahmin Ediyoruz!

Ecivicivokke
08.02.2023 - 17:07

Bize alışveriş alışkanlıklarını anlat, burcunu tahmin edelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Alışverişle aran nasıldır?

2. Online alışveriş mi tercih edersin yoksa mağazadan mı?

3. Ne sıklıkla alışveriş yapıyorsun?

4. Alışverişe ne kadar vakit ayırıyorsun?

5. Alışveriş yaparken sık sık kararsızlık yaşıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Alışveriş yaparken markaya önem verir misin?

7. Bir şeyi çok beğendiğinde fiyatı bütçeni aşsa da onu satın alır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yengeç!

Yengeç!

Alışveriş alışkanlıklarına şöyle bir baktığımızda senin yengeç burcu olabileceğini düşünüyoruz. Yengeç burçları alışveriş yaparken oldukça tutarsızdır. Bir gün bu alınır mı dediğin şeyi ertesi gün çok beğenmiş bir biçimde karşımıza çıkabilirsin. Bazen ihtiyacın olduğu halde bir şeyleri satın almaktan kaçınırken, bazen de fazla gereksiz şeylere para harcayabiliyorsun. Bu yönünden sen de pek hoşlanmıyorsun ama değişmek zor tabii değil mi?

Aslan burcu!

Aslan burcu!

Alışveriş alışkanlıklarına göre sen tam bir aslan burcusun! Eğer bir şey pahalı ve markalıysa o şey senin için kesinlikle kalitelidir. Alışverişe çıkarken öncesinden nereden ne alacağını belirleyip öyle çıkıyorsun. Senin alışverişe çok büyük saygın var. Güzel gözükmeyi her zaman fazlasıyla önemsiyorsun ve güzel gözükmek için elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Bazen alışverişe çıktığında hiç hesapta olmayan bambaşka şeyler de satın alabiliyorsun.

Başak burcu!

Başak burcu!

Alışveriş alışkanlıklarına göre sen tam bir başak burcusun. Kararsızlıklar, fikir değişiklikleri, ihtiyacın dışında hiçbir alışveriş yapmama... Yeni bir şey satın almak senin için kolay değil. Üzerine saatlerce düşünüp öyle alışveriş yapman gerekiyor. Alışveriş yaparken çok fazla yer gezmekten hiç hoşlanmıyorsun. Çok fazla çeşidi bir arada bulabileceğin, her istediğini bir anda karşına çıkaracak mağazalardan hoşlanıyorsun. Senin için alışveriş yapmak oldukça zor.

Koç burcu!

Koç burcu!

Senin alışveriş alışkanlıkların bize koç burcu olabileceğini söylüyor! Koç burçları alışveriş yaparken paranın değerini pek fazla bilmez ve istediklerini istedikleri anda satın alırlar. Aceleci ve hevesli bir karaktere sahip olduğun için beğendiğin şeyi hemen o anda satın almak istiyorsun. Bazen büyük heveslerle satın aldığın şeyleri kenara koyup yıllarca kullanmıyorsun. Hızlı hevesleniyorsun ama bu hevesin aynı hızla kaçıyor.

Boğa burcu!

Boğa burcu!

Alışveriş alışkanlıklarına göre sen tam bir boğasın! Sen her şeyi kolay kolay beğenmezsin ve yalnızca çok beğendiğin şeyleri satın alırsın. Tarzının dışına çıkacak türdeki kıyafet ve aksesuarları hiçbir zaman tercih etmezsin. Senin belirli kuralların var ve bu kuralların dışına çıkmaktan hiçbir zaman hoşlanmıyorsun. Alışverişlerini her zaman mantık çerçevesinde gerçekleştirmeye özen gösteriyorsun. Bu nedenle de ihtiyacın olmayan ürünleri satın almaktan kaçınıyorsun.

Terazi!

Terazi!

Alışveriş alışkanlıkların bize senin terazi burcu olabileceğini söylüyor. Sen tam bir alışveriş delisisin. Nerede ne ürün var, hangi ürün nerede satılıyor hepsini biliyorsun. Satın aldığın ürünlerin kaliteli olmasına, üstüne yakışmasına ve farklı stillere uyum sağlamasına özen gösteriyorsun. Sen her zaman güzel giyiniyorsun ve giydiklerini de birbirine yakıştırıyorsun. Bu özelliğin çevrendekiler tarafından sıklıkla takdir ediliyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
179
58
35
20
15
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cenk

Boğa burcu! doğru bildi. Alışveriş alışkanlıklarına göre sen tam bir boğasın! Sen her şeyi kolay kolay beğenmezsin ve yalnızca çok beğendiğin şeyleri satın a... Devamını Gör

Nurcan Güneri

Yengeç dedi ama ben Başak burcuyum:Pp

Gizem Yenikler

Boğa burcu! değil oğlak ama yükselenim Boğa. Alışveriş alışkanlıklarına göre sen tam bir boğasın! Sen her şeyi kolay kolay beğenmezsin ve yalnızca çok beğend... Devamını Gör