Görüş Bildir
Haberler
Ali Koç: Özdemir Bayraktar'a 'Sizi Korumalı Bu Ülke Oğullarınız ve Siz, Bir Milli Servetsiniz' Demiştim...

Ali Koç: Özdemir Bayraktar'a 'Sizi Korumalı Bu Ülke Oğullarınız ve Siz, Bir Milli Servetsiniz' Demiştim...

Ford Otosan Eskişehir Fabrikası'nda, Türkiye'de geliştirilip seri üretime geçen ilk ve tek yerli şanzımanın tanıtım töreninde konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, hayatını kaybeden Özdemir Bayraktar'a rahmet diledi.12 yıl önce Özdemir Bayraktar'la görüştüğünü ifade eden Ali Koç, 'Kendisine, 'Sizin oğullarınız, siz bir milli servetsiniz, değersiniz. Sizi korumalı bu ülke' demiştim' dedi. İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

58 milyon euroluk yatırımla 2018 yılında çalışmalarına başlanan yüzde 90 yerlilik oranına sahip şanzımanın tanıtım töreni gerçekleştirildi.

Eskişehir'de düzenlenen törende Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, konuşmasına hayatını kaybeden Özdemir Bayraktar'a rahmet dileyerek başladı.

"Oğullarınız ve Siz, Bir Milli Servetsiniz, Sizi Korumalı Bu Ülke Demiştim"

"Oğullarınız ve Siz, Bir Milli Servetsiniz, Sizi Korumalı Bu Ülke Demiştim"

12 yıl önce Özdemir Bayraktar'la görüştüğünü ifade eden Ali koç, 'Organize sanayide küçük bir atölyede, bugün yaptıkları işe baktığımızda bayağı küçük bir atölyede, evlatlarıyla. Hikayesini anlattı bize. Biz niye gitmiştik oraya? Rahmetli eniştem Nusret Arsel hikayesini bir gazetede okuyor. Gidiyor tanışıyor. Bizim haberimiz yok o zaman, dost oluyorlar. Oğullarıyla tanışıyor, o kadar etkileniyor ki bize talimat veriyor, biz de savunma sanayi işindeyiz, 'Özdemir Bey'le Bayraktar ailesiyle bir iş yapın.' diye. Çok gittik geldik, yapamadık. Özdemir Bey, 'Ya business plan musiness plan ben anlamam, vereceksiniz şu kadar parayı ben de yapacağım size, istediğiniz kadarıyla yapacağız' demişti. Olmadı, nasip olmadı. Keşke olsaydı, çünkü o zaman bile bu ailenin insansız hava aracı, havacılık sanayinde o zamanın şartlarında yaptıklarına baktığım zaman şöyle demiştim kendisine, 'Sizin oğullarınız, siz bir milli servetsiniz, değersiniz. Sizi korumalı bu ülke' demiştim' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın