Görüş Bildir
Haberler
Ali Babacan’ın ‘6 Sıfır’ Anısı: ‘Erdoğan Ertesi Gün Gazetelerden Öğrendi’

Ali Babacan’ın ‘6 Sıfır’ Anısı: ‘Erdoğan Ertesi Gün Gazetelerden Öğrendi’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ‘6 sıfırı Türk Lirası'ndan çıkaran bu Başbakan, sen kimsin ya?’ ifadeleriyle DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı eleştirmişti. Ali Babacan, bugün katıldığı canlı yayında Erdoğan’a cevap verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Erdoğan ertesi gün gazetelerden öğrendi’

‘Erdoğan ertesi gün gazetelerden öğrendi’

FOX TV’de yayınlanan Çalar Saat programına katılan Ali Babacan, Türk Lirasından altı sıfır atılma olayı ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

“Paradan 6 sıfırı biz attık diyor. Paradan 6 sıfır atılacağını gazetelerden öğrendi. Bana sordu ertesi gün, 'Ya bu ne' dedi, 'Paradan 6 sıfır mı atıyorsunuz?' dedi. Ben de 'evet' dedim. 'Keşke söyleseydin de ben açıklasaydım niye sen açıkladın' dedi.

‘Her şeye burnunu sokmak zorunda değil’

‘Her şeye burnunu sokmak zorunda değil’

“Paradan 6 sıfır atma törenini biz Merkez Bankası'nda yaptık. Bugün böyle bir şey olsa, tören Merkez Bankası'nda mı yapılır yoksa külliyede mi yapılır? Bunu kendisini kınamak için söylemiyorum. Devletin başındaki kişi her şeyi bilmek, her şeye burnunu sokmak zorunda değil. Devletin başındaki kişinin yapacağı iş, ehil ve dürüst kadroları kilit yerlere koyacak ve genel koordinasyon sağlayacak o kadar.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
39
14
5
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Esin Mumcu

Yani Ali Bey'in Ahmet Bey'in 6lı masa katılımını davranışlarını sürekli eleştirenler var. Kaygılarına hak vermekle birlikte bu birleşmenin anlamının Tükiye o... Devamını Gör

1913

ya gaza getirmeyin adamı.bi sıfır eklendi zaten paraya.bu gidişle bi altı sıfır daha atıcaz.