Görüş Bildir
Haberler
Aleyna Tilki’nin Annesi Havva Öztel Kendisine Yöneltilen Soru Karşısında Çılgına Döndü!

Aleyna Tilki’nin Annesi Havva Öztel Kendisine Yöneltilen Soru Karşısında Çılgına Döndü!

dila bahar
30.10.2021 - 14:23

Şarkıları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki'nin annesi de kızı kadar ünlü oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Havva Öztel, sosyal medya hesabından takipçileriyle soru cevap yaptı. Kendisine yöneltilen bir soru karşısında çılgına dönen Öztel, takipçisine küfür etti. İşte o soru cevap…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aleyna Tilki, kendisi kadar ailesiyle de sık sık gündeme geliyor. Anne Havva Öztel de sosyal medya hesabından paylaştığı pozlar ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündemine geliyor. Öztel son olarak Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

Aleyna Tilki’nin Annesinden Takipçilerine Küfürlü Yanıt!

Aleyna Tilki’nin Annesinden Takipçilerine Küfürlü Yanıt!

Sosyal medya hesabından yaptığı soru cevap ile kendisine gelen soruları yanıtlayan Öztel, “Çocuklarının başarısının arkasına saklanmak nasıl?” sorusu üzerine sinirlerine hakim olamadı. Küfrederek cevap veren ünlü isim, “Kafanı kıçında mı taşıyorsun? Çocuklarımın başarısının arkasına neden saklanayım? Bilakis onları başarısı benim gururum benim başarım yetiştirdiğim çocuklar. Şundan emin olabilirsiniz onların karşısında her zaman başarılı bir anne örneği olmuştur” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
4
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın