Görüş Bildir
Haberler
Aleyna Tilki'den Sosyal Medyayı Sallayan Yatak Odası Pozu! Cadılar Bayramı Furyasına O Da Katıldı...

Aleyna Tilki'den Sosyal Medyayı Sallayan Yatak Odası Pozu! Cadılar Bayramı Furyasına O Da Katıldı...

GNS
02.11.2021 - 20:57

Türkiye'nin en genç starlarından Aleyna Tilki hayatına bir süredir İngiltere'de devam ediyor. Yaptığı açıklamalarla ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen 21 yaşındaki şarkıcı yaşadığı hayata farklı bir bakış açısıyla baktığını belirtiyor. Genç yaşında elde ettiği başarılarla herkesi kendine hayran bırakan Aleyna Tilki, bu sefer Instagram hesabında yayınladığı fotoğrafla gündeme bomba gibi oturdu. Cadılar Bayramı için yatak odasında poz veren Aleyna Tilki paylaşımına 'Dünya bir cadı kazanı, biz de içinde kaynıyoruz' açıklamasını yazdı. İşte Aleyna Tilki'nin o fotoğrafı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocuk yaşta ünlenen ve başarısını global olarak sürdürüp kendini tanıtan Aleyna Tilki sosyal medya pozlarıyla olay oldu. Bir süredir İngiltere'de yaşayan genç şarkıcı Cadılar Bayramı için yazdığı notu ve pozuyla olay oldu.

Çocuk yaşta kazandığı şöhret sayesinde kısa sürede dünya çapında tanınan Aleyna Tilki, iki yıldır zor günler geçirdiğini ve bir şey üretmediğini söyleyerek İngiltere'ye taşındı. Bir süre Türkiye'den uzak kalmak isteyen şarkıcı, Londra müzik çalışmaları yapacağını söyledi.

Aleyna Tilki bu süreçte sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Evinin yatak odasında pozlar veren 21 yaşındaki Aleyna Tilki, peş peşe çektiği taytlı fotoğrafını da 2,7 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından paylaştı.

İşte Aleyna Tilki'nin O Pozları

İşte Aleyna Tilki'nin O Pozları

Cadılar Bayramı'na gönderme yapan Tilki, paylaşımına 'Dünya bir cadı kazanı, biz de içinde kaynıyoruz. Kostüme bazen gerek yok. Kazan bizi eritiyor' notunu ekledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
8
6
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şule Güney

Normal bir kadın