Görüş Bildir
Haberler
ALES Ne Zaman Yapılacak? ALES Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

ALES Ne Zaman Yapılacak? ALES Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

Akademik kariyer yapmak isteyen adaların katıldığı ALES sınavına artık sayılı günler kaldı. Yılda üç kez düzenlenen ALES’in son sınavı için sınav giriş belgeleri ve sınav yerlerdi duyuruldu. Adaylar, ÖSYM’nin sitesi üzerinden sınav giriş yerlerini öğrenebiliyor. Peki, ALES ne zaman yapılacak? ALES sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Lisansüstü eğitim düşünen adayların yakından takip etti ALES sınavı ile ilgili beklenen açıklama yapıldı. Yılda üç kez düzenlenen ALES’in son sınavı, 21 Kasım’da yapılacak. İşte ÖSYM’nin yaptığı ALES duyurusu…

ALES Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

ALES Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

ÖSYM, ALES için şu duyuruda bulundu;

21 Kasım 2021 tarihinde uygulanacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2021-ALES/3) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 11 Kasım 2021 tarihinde saat 14.15'ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

21 Kasım 2021 tarihinde uygulanacak olan 2021-ALES/3 için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

ALES Sınav Giriş Belgesi Alma Ekranı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın