Görüş Bildir
Haberler
ALES Giriş Belgesi Yayınlandı! ÖSYM ALES Giriş Belgeleri Nasıl, Nereden Alınır? ALES Ne Zaman?

ALES Giriş Belgesi Yayınlandı! ÖSYM ALES Giriş Belgeleri Nasıl, Nereden Alınır? ALES Ne Zaman?

2022-ALES/1 sınava giriş belgeleri erişime açıldı! Milyonlarca adayın ter dökeceği sınava dair son dakika gelişmeleri ÖSYM tarafından açıklandı. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2022-ALES/1) tarihi de merak konusu oldu. Sınava girecek adaylar ALES giriş belgelerine nereden ulaşacaklarını sorguluyorlar. Peki 2022-ALES/1 giriş belgelerine nereden bakılır? Sınav giriş belgesi nasıl alınır? ALES ne zaman? İşte ÖSYM 2022-ALES/1 sınavı giriş belgeleri ekranı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yılın en önemli sınavlarından biri olan ALES için geri sayım sürüyor. ÖSYM tarafından yapılacak olan sınava milyonlarca aday girecek. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavının giriş belgelerinin erişme açılmasıyla birlikte aramalar hız kazandı. Peki 2022-ALES/1 giriş belgelerine nereden bakılır? Sınav giriş belgesi nasıl alınır? ALES ne zaman?

ÖSYM ALES Giriş Belgeleri Nasıl, Nereden Alınır?

ÖSYM ALES Giriş Belgeleri Nasıl, Nereden Alınır?

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre;

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini ÖSYM’nin ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi - Ana Sayfa  internet  adresinden 07 Nisan 2022 tarihinde saat 14.00’ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

2022-ALES/1 Ne Zaman?

2022-ALES/1 Ne Zaman?

2022-ALES/1 (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) 17 Nisan 2022 tarihinde ÖSYM tarafından uygulanacak.

ÖSYM Tarafından Yapılan ALES/1 Duyurusu

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?