Görüş Bildir
Haberler
Alec Baldwin'in Model Kızı Ireland Baldwin'den Cesur Cadılar Bayramı Pozları...

Alec Baldwin'in Model Kızı Ireland Baldwin'den Cesur Cadılar Bayramı Pozları...

Film çekimi sırasında yanlışlıkla görüntü yönetmenini öldüren Alec Baldwin'in model kızı Ireland Baldwin, Cadılar Bayramı pozuyla dikkat çekti. Sevgilisiyle samimi pozlar veren Baldwin, paylaşımında paparazilerden de dert yakındı. Peki, Ireland Baldwin neler söyledi? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyaca ünlü aktör Alec Baldwin, 'Rust' filmi çekiminde sahne için kullandığı kurusıkıdan çıkan gerçek mermilerle yardımcı yönetmen Halyna Hutchins'in ölümüne neden olmuştu. Olay dünya gündemine bomba gibi düşerken, tüm gözler aile üyelerine çevrildi.

Aykut Kocaman başta olmak üzere medya ve spor dünyasından tanıdık isimler Aziz Yıldırım'ı yalnız bırakmadı. İşte kutlamadan yansıyan birbirinden renkli kareler...

Cadılar Bayramı'nda kutlamaya katılmayan Baldwin, bu özel geceyi evinde arkadaşlarıyla kutlamayı tercih etti. Genç model, ilginç makyajıyla verdiği cesur pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü model göğüs dekoltesine yer verdiği kostümlü pozlarını paylaşıp evinin çevresinde çok fazla paparazzinin olduğunu söyledi.

Daha sonra kutlama hakkında 'Kutlayacağımızı düşünmemiştik ama eski kostümler ve kan bulduk, gerçekten iyi yemek yedik, tekila içtik, birkaç arkadaşla görüştük, korku filmi izledik' açıklamasında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bazı hayranları Baldwin'in stres attığını söylerken, birçok sosyal medya kullanıcısı acının henüz çok yeni olduğunu ve bu paylaşımın doğru olmadığını söyledi.

Öte yandan Alec Baldwin'in eşi de Cadılar Bayramı'nı aile fotoğrafıyla kutlamıştı. Ancak Hilaria Baldwin bu paylaşımından sonra eleştirilerin hedefi oldu. Çoğu kişi eşini kaybetmiş bir adam ve annesiz kalmış bir çocuk varken Hilaria'nın bu paylaşımını yersiz buldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Develop ER

cesur derken.?

nukkummatti

aykut kocaman ve aziz yıldım. onedio, ne yapıyorsunuz?