Görüş Bildir
Haberler
TV
Aldatmak 32. Bölüm İzle: Aldatmak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Aldatmak 32. Bölüm İzle: Aldatmak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bahadır
26.05.2023 - 10:21

ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak, dün akşam 32. bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, takipçileri tarafından ilgiyle takip edildi. Aldatmak'ın son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Aldatmak 32. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aldatmak 32. bölüm

Aldatmak 32. bölüm

Perşembe günleri ATV'de izleyicisiyle buluşan Aldatmak, dün akşam 32. bölümü ile ekranlara geldi. Her hafta heyecanla takip edilen olaylara bu bölümde bir yenisi daha eklendi.

Aldatmak son bölümde ne oldu?

Aldatmak son bölümde ne oldu?

Nikah törenine ailelerin son anda yetişmesiyle birlikte ortalık karışır. Behram da Güzide de Oylum'un vereceği kararı büyük bir heyecanla beklemektedir. Oylum'un ağzından çıkan sözler ise iki tarafı da oldukça şaşırtır. Oylum'un havaalanında Güzide'den kaçıp Behram'a gitmesinin arkasındaki neden anlaşılır fakat Oylum'un bu kararı kendisi için hiç kolay olmayacaktır. Kızı için Tarık ile işbirliğine mecbur kalan Güzide, bu durumdan rahatsızdır. Tarık'ın Güzide'ye muhtaç kalmış olması da yaşanılanları daha da karıştırır.

Aldatmak son bölüm izle

Aldatmak son bölüm izle

ALDATMAK 32. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın