Görüş Bildir
Haberler
Aldanma Çocuksu Mahsun Yüzüne: Piksel Grafikerlerinin Arkasında Dehşeti Saklayan 10 Korku Oyunu

Aldanma Çocuksu Mahsun Yüzüne: Piksel Grafikerlerinin Arkasında Dehşeti Saklayan 10 Korku Oyunu

Piksel grafikli oyunların insanın içinde uyandırdığı ilk duydu elbette korkudan çok uzak ancak türün içine girdiğinizde gerçek çok farklı! Tatlı piksellerinin ardında dehşeti ve soluk kesen gerilimi barındıran en iyi piksel grafikli oyunları sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lily's Well

1. Lily's Well

Yağmurlu ve kasvetli bir güne adım attığımız Lily's Well'de küçük bir kız olarak evde başladığımız yolculuğumuz ürkütücü bir kuyunun dibinde son buluyor. Bize ise bu macerada Lily'e eşlik etmek kalıyor.

2. Hotel Anatolia

2. Hotel Anatolia

Bu topraklardan çıkan piksel grafikli bir korku yapımı olan Hotel Anatolia bizleri ürkütücü bir otelin kasvetli koridorlarına ve gizemli olayların ortasına atıyor. Geceyi geçirmek için sığındığınız bir otelde kan donduran manzaralarla karşılaşırsanız ne yapardınız?

3. Super Lone Survivor

3. Super Lone Survivor

Hastalığın harap ettiği ürkütücü bir şehrin sokaklarında bir yandan hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da akıl sağlığınızı korumaya çalışın. Hayatta kalma seçeneklerinin oyuncuya bırakıldığı esnek bir oynanışa sahip yapım ardında ilgi çekici bir öykü de barındırıyor.

4. If On A Winter's Night, Four Travelers

4. If On A Winter's Night, Four Travelers

Ücretsiz bir piksel grafikli korku oyunu olan If On A Winter's Night, Four Travelers point&click türünü korku ile başarılı bir biçimde birleştiriyor. 1920'li yılların sonunda, gizemli bir şatoda maceraya atıldığımız oyun dört karakterin macerasını konu alıyor.

5. The Rewinder

5. The Rewinder

Bulmacaları ile dikkat çeken The Rewinder Çin mitolojisini temeline alarak oyunculara uzak doğu kültürünün derinliklerinden gelen bir hikaye, düşman çeşitliliği ve korku ögeleri sunuyor. Yun adlı karakterimiz ile ruhlarla iletişim kurduğumuz oyun tüyleri diken diken eden cinsten.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mad Father

6. Mad Father

11 yaşında bir kız çocuğu olarak dünyanın en ürkütücü ailelerinin birinde gözlerini açma şanssızlığını göstermiş olan karakterimiz gecenin karanlığına gizlenip ürkütücü aile konutlarının tüm sırlarını keşfetmeye kararlı.

7. Pony Island

7. Pony Island

Oyuncunun aklı ile oynayan yapım gerçeklik ve oyun arasındaki çizgiyi alabildiğine inceltiyor. Başlangıçta günlük güneşlik başlayan oyun giderek daha karanlık bir tona bürünüyor. Dikkat! Bu oyunun bilgisayarınız üstündeki hakimiyetini küçümsemeyin!

8. Vampire Survivors

8. Vampire Survivors

Son günlerin en popüler piksel grafikli korku oyunlarından olan Vampire Survivors ile tehlikelerle dolu bir ortamda tek amacımız var, şafağa kadar hayatta kalmak! Rogue-lite elementlerini başarılı bir biçimde işleyen oyuna bir şans verirseniz pişman olmayacaksınız.

9. The Binding of Isaac: Rebirth

9. The Binding of Isaac: Rebirth

Rogue-lite elementlerini korku ile başarıyla birleştiren bir diğer başarılı yapım olan The Binding of Isaac: Rebirth korkunç annesinin gazabından kurtulmak isteyen bir çocuğun en temelde hüzünlü hikayesini konu alıyor.

10. Lakeview Cabin Collection

10. Lakeview Cabin Collection

70 ve 80'li yılların korku filmlerine hayransanız bu seçki tam size göre! Dört bölümden oluşan seçkide o yılların kült korku filmlerinden pek çok element göreceksiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın