Görüş Bildir
Haberler
Albayrak'ın 'Döviz Kuruna Bakmıyorum' Sözlerine Akit'ten Bile Tepki Geldi: 'Giydiğiniz Ceket Dolarla Geliyor'

etiket Albayrak'ın 'Döviz Kuruna Bakmıyorum' Sözlerine Akit'ten Bile Tepki Geldi: 'Giydiğiniz Ceket Dolarla Geliyor'

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın 'Döviz kuru benim için önemli değil' açıklamasına Akit TV yayınında tepki geldi. Kanalda sabah programı yapan Serkan Aksarı, Bakan Albayrak'a, 'Giydiği ceket, kullandığı kalem bile dolarla geliyor bu ülkeye' diye yüklendi.

Dünya gazetesi yazarı ve yönetim kurulu başkanı Hakan Güldağ, Yeni Ekonomi Programı'nı açıklamasının ardından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a yükselen döviz kurunu sorduğunu anlatmıştı. Güldağ, Bakan Albayrak'ın  'Kur benim için hiç önemli değil, hiç oraya bakmıyorum. Sanayimiz güçlü. Kur artık bizim elimizde' dediğini aktarmıştı.

Detaylar için 👇

Akit TV'de yayımlanan Gün Başlıyor programını sunan Serkan Aksarı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın döviz kuru yorumuna tepki gösterdi. 

“Koskoca Bakan Albayrak’tan bahsediyorum. ‘Döviz kuru benim için önemli değil’ ne demek yahu” ifadelerini kullanan Aksarı, Albayrak’a “Siz ticareti nasıl yapacaksınız?” diye sordu.

"Kur fazla olunca bu üreticiler nasıl nefes alacak?"

Aksarı şöyle devam etti:

'Sayın Bakan bu açıklamayı yaparken, giydiği ceket, kullandığı kalem bile dolarla geliyor bu ülkeye. Kur fazla olunca bu üreticiler ne yapacak, nasıl nefes alacak. Sayın Bakanın bu açıklaması kabul edilebilir bir durum değil. Yer yer biz Temel Karamollaoğlu’nu eleştiriyoruz… Ama bu konuda haklı kardeşim adam. Bir ülkenin Maliye ve Hazine Bakanı döviz kuru benim için önemli değil diye açıklama yapabilir mi bilmiyorum.”

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
457
286
47
21
7
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Fareler gemiyi terk mi ediyor yoksa? Öyle değilse bu adamı şutlarlar.

Alpay Türkan

Kıyamet alameti ! Akite hak vereceğim aklıma gelmezdi. Kendimi kötü hissediyorum şuan ..

White Troll

Friendly fire açık kalmış