Görüş Bildir
Haberler
Albashır Bombayı Koymaya Giderken Hamileymiş!

Albashır Bombayı Koymaya Giderken Hamileymiş!

İstiklal Caddesi’nde 13 Kasım 2022 tarihinde terör saldırısı gerçekleştiren Ahlam Albashır’ın bombayı patlattığı sırada hamile olduğu ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstiklal Caddesi’nde 13 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilen terör saldırısında 6 kişi vefat etti. 99 kişi ise yaralandı. Saldırıyı yapan terörist Suriye uyruklu Ahlam Albashir tutuklandı.

Saldırıyı gerçekleştirdiğinde hamileymiş

Saldırıyı gerçekleştirdiğinde hamileymiş

Halk Tv'den Seyhan Avşar'ın haberine göre, saldırganın hangi örgütten olduğu tam olarak aydınlatılamazken saldırı sırasında hamile olduğu ortaya çıktı. Albashir ne emniyet ne de savcılık ifadesinde hamileliğinden bahsetmezken Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Albashir’in 22 haftalık hamile olduğu öğrenildi.

Haberde saldırganın avukatının, Adalet Bakanlığı’nın, Sağlık Bakanlığı’nın, cezaevi idaresininin ve cezaevi doktorlarının arandığı ancak tüm kurumların, “Bilmiyoruz, şahsı hatırlayamadık, doktor olarak bilgi vermemiz doğru olmaz” diyerek geçiştirdiği aktarıldı. 

Haberde ayrıca 'Bu bilginin peşinde olduğumuz hafta Albashir 22 haftalık hamileydi. Ancak dün öğrendiğimiz iddiaya göre Albashir cezaevinde düşük yaptı' diye belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
6
4
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

yine mi hortladi amk, kurban seçilen biri asıl suçlular arada kaynadı. olay kapatıldı, öyle istendi çünkü. neyse söylenecek çok şey var da işte... Rahmetle a... Devamını Gör

Blau und Marchen

Tayyip bir konuşmasında demişti ki: Teöristlerin her birinin kimliğini, yerini, sicilini biliyoruz. Onlar kimin himayesinde biliyoruz. En kısa zamanda hepsin... Devamını Gör

Emre Ş.

Bunların hamile olmadığı zaman aralığı çok az zaten. O arayı tutturmak zor olurdu.

1.Harald

bombayı getiren, işi organize edenler vardı. ne oldu onlara ?