Görüş Bildir
Haberler
TV
Al Sancak 19. Bölüm İzle: Al Sancak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Al Sancak 19. Bölüm İzle: Al Sancak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bahadır
16.06.2023 - 10:32

TRT 1'in reytinglerde öne çıkan dizisi Al Sancak, dün akşam ekranlara 19. bölümüyle geldi. Uğur Güneş ve Gülsüm Ali'nin başrollerini paylaştığı dizi, izleyicileri bir kez daha ekran başına kilitlemeyi başardı. Al Sancak'ın son bölümünü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için; Al Sancak'ın 19. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Al Sancak 19. bölüm

Al Sancak 19. bölüm

Pençe Timi'nin zorlu görevlerini konu edinen askeri dram türündeki Al Sancak, dün yayınlanan bölümüyle sezon finali yaptı. İlgiyle takip edilen dizi, bir süre ekranlarda yer almayacak.

Al Sancak son bölümde ne oldu?

Al Sancak son bölümde ne oldu?

Pençe Timi, aniden gelen bir istihbarat üzerine Atmaca Timi'nin de yardımıyla büyük bir operasyona katılır. Ahtapot, etrafındaki tüm örgütleri bir araya getirerek büyük bir kaos peşindedir. Sacit, Elizabeth'ten aldığı annesinin defteriyle yüzleştiğinde, Nadia da ortaya çıkar ve baştan sona her şeyi Sacit'e anlatır. Baba ve kız, hasret giderirken Nadia, Elizabeth'i öldürmek amacıyla Sacit'ten ayrılır ve son derece zorlu bir operasyona girer. Nadia, Ahtapot'un onlarca elemanı arasında korunan Elizabeth'e ulaşmak için nasıl bir akıl oyunu kuracaktır? Gülseren hapisten çıktıktan sonra kızı Nadia'yla hasret giderir.  Ancak bu buluşma çok uzun sürmez. Nadia, Ahtapot'un üssüne tek başına operasyon yapmak için son bir atılım yapar. Nadia, tek başına gerçekleştirdiği operasyonda başarılı olabilecek midir?

Al Sancak son bölüm izle

Al Sancak son bölüm izle

AL SANCAK 19. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın