Görüş Bildir
Haberler
Akşener 'Perinçek'in Maocu Neferini Ülkücü Yapıp Evlendim' Dedi, Perinçek Yanıt Verdi

Akşener 'Perinçek'in Maocu Neferini Ülkücü Yapıp Evlendim' Dedi, Perinçek Yanıt Verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eşi Tuncer Akşener ile evliliğini anlatırken “Bir Maocu neferini ülkücü edip evlendim. Sanırım Doğu Perinçek benden hiç hoşlanmaz bunun için' dedi. Perinçek bu yoruma 'Sayın Akşener'i tebrik ederim' diye yanıt verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalına konuk olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, özel hayatına dair ilginç bilgiler verdi.

"Okumadığım Marksist kitap kalmadı"

Eşi Tuncer Akşener'in evlenmeden önce sol görüşlü olduğunu anlatan Akşener, nasıl evlendiklerini şöyle anlattı:

“Ailemde siyasetten çok kişi var. Devlet artı siyaset kavramı olan bir ailenin kızıyım. Kendimle ilgili siyasi alanım belediye başkanlığıydı. Eşim CHP Üst Kurul delegesi bir babanın oğlu, orada ortanın solunun biraz daha soluna geçmiş, o devirde Maocu olmuş. Sanırım Doğu Perinçek benden hiç hoşlanmaz, muhtemelen bir Maocu neferini ülkücü edip evlendiğim içindir. Ben il başkanının kız kardeşiyim, dönmeden olur mu? Ne kadar Marksist kitap varsa okumuştum ikna edeyim diye. Manifesto’yu okudum, Kapital’i okudum, okumadığım kitap kalmadı ama başarılı oldum.”

Perinçek tebrik etti

Perinçek tebrik etti
İçeriğin Devamı Aşağıda

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de Akşener’in bu açıklamalarına ilişkin, Hürriyet’e, yaptığı açıklamada 'Sayın Akşener’i tebrik ederim, öyle değerli bir insanla hayatını birleştirmiş. Sayın Akşener’in çeşitli olumlu, aydınlık, güzel özelliklerinde herhalde eşinin de bir payı olsa gerek” dedi. Akşener’in eşi Tuncer Akşener’in adını duyduğunu, ancak kendisiyle hiç yüz yüze geldiklerini hatırlamadığını da belirten Perinçek, “O zamanlar benim arandığım, hapiste olduğum yıllardı. Ancak, Meral Hanım tanınmaya başlayınca, eşinin geçmişte bizim arkadaşımız olduğunu söyleyenler olmuştu” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
47
28
18
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Bu seviyeyi özledik be...

gizliyazarr

evet bakın bunlar güzel şeyler böyle devam edin gerginliğe gerek yok yapıcı şeyleri özledik sayın başkanlar

Uyuşuk adam

Bir an 20 yıl öncesinin siyaset ortamını hatırlattı...