Görüş Bildir
Haberler
Akşener Kaz Dağları'ndan Erdoğan'a Seslendi: 'Gel Kardeşim Şurayı Gör'

etiket Akşener Kaz Dağları'ndan Erdoğan'a Seslendi: 'Gel Kardeşim Şurayı Gör'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, altın arama faaliyetiyle gündemde olan Kaz Dağları'na gitti. 'Maden yeri 2001’de verilmiş' denilerek yalan söylenildiğini vurgulayan Akşener, 'Gayri Sıhhi Müessese ruhsatı 25 Temmuz 2018’de verilmiş. Yani bu muhteremlerin zamanında verilmiş. Sayın Erdoğan’a genel olarak yalan söyleniyor' dedi. Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı maden sahasını görmeye davet etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çanakkale'de Kaz Dağları bölgesindeki altın madeni çalışmasının sürdüğü sahaya gitti. Yaşanan çevre katliamını yerinde gözleyen Akşener, firma yetkililerinden bilgi aldı.

"Çanakkale geçilmez, Kaz Dağları deşilmez"

"Çanakkale geçilmez, Kaz Dağları deşilmez"

Daha sonra saha girişindeki alana fidan diken Akşener, 'Su ve Vicdan Nöbeti' kamp alanında çevreciler ve partililerle bir araya geldi.

Akşener, 'Keşke buranın oksijenini solumak için yapılan bir etkinlik, bir aktivite için gelebilseydim. Ama maalesef Türkiye’nin akciğerlerinden biri olan en yüksek oksijene sahip Kaz Dağları’nın talanına karşı sizlerle dayanışma içerisinde olduğumuzu ifade etmek için geldik. Allah hepinizden razı olsun. Bakın en güzel bir söz var burada. Çanakkale geçilmez, Kaz Dağları deşilmez.'dedi.

"Sayın Erdoğan genel olarak kandırılıyor"

"Sayın Erdoğan genel olarak kandırılıyor"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Maden yerine verilen ruhsatla ilgili yalan konuşulduğunu belirten İYİ Parti lideri, “Bir yalan konuşuluyor. Maden yeri 2001’de verilmiş. Bakın tarihini söyleyeyim. Gayri Sıhhi Müessese ruhsatı 25 Temmuz 2018’de verilmiş. Yani bu muhteremlerin zamanında verilmiş. Sayın Erdoğan’a genel olarak yalan söyleniyor. Sayın Erdoğan genel olarak kandırılıyor” dedi.

"Toprağın altını üstüne getirmenize itiraz var"

"Toprağın altını üstüne getirmenize itiraz var"

'Allah'a inanan her kişinin, vatan toprağının kutsallığına inanan her kişinin, bu vatan toprağının her santimetresi şehit kanıyla sulanmış kanaatine, inancına sahip her kişinin, başta Sayın Erdoğan olmak üzere buraya gelmesini, bu yapılan katliamı görmesini ve bu akciğerin söndürülmesine karşı durmasını huzurunuzda talep ediyorum.' ifadelerini kullanan Akşener, 'Altını arama konusunda burada kimsenin bir itirazı yok ama toprağın altını üstüne getirmenize itiraz var' diye vurguladı.

"Vatandaşı dinle, göreceksin vicdanın sızlayacak"

"Vatandaşı dinle, göreceksin vicdanın sızlayacak"

Akşener şöyle devam etti:

'Buradan tekrar Sayın Erdoğan'a sesleniyorum. Gel kardeşim şurayı gör, burayı gözlerinle gör. Sana atılan yalanları öğren. Vatandaşının arasına gel, onları dinle. Göreceksin ki vicdanın sızlayacak. Göreceksin ki vicdansızlıktan vazgeçeceksin. Ben buraya siyasi şapkamla gelmedim, İYİ Parti Genel Başkanı olarak da gelmedim, sadece Meral Akşener olarak geldim. Bir köylü kızı olarak geldim. Çiftçi köylü kızı olarak geldim. Aranızda olmaktan onur, gurur duydum. Allah hepinizden razı olsun. İlk buraya dikkati çeken Çanakkale il teşkilatımızdır. Huzurunuzda onlara teşekkür ediyorum. Bu mücadelenizde sonuna kadar yanınızdayız. Allah elbette haklının yanında olacaktır. Nasıl Çanakkale geçilmemişse Kaz Dağları da deşilmeyecek inşallah.'

Konuşmasının ardından Akşener'e Lapseki şeftalisi ikram edildi.

Ayrıca bakınız:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
298
97
24
13
7
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Viyol10sel

O çok övündüğü imam hatipi bile bütünlemelerle okulu uzatarak bitiren, hayatindaki tum belgeleri isleri askerligi her seyi yalan dolan sahtekarlık olan biris... Devamını Gör

Sercan Aslan

Şu ülkenin düştüğü duruma bak birilerinin kaz dağlarından para kaldıracak diye ülkenin içine ettiler. Bu gidişatla devam edilirse ülke de ne hayvancılık nede... Devamını Gör

Hasan

yarin kiyamet kopacağini bilseniz bile bir fidan dikin diyen peygamberimizin ümmeti neler yapmiş yav (hadi eleştirin troller beni )hadis ortada

semih yurdakul

kaç ağaç diktin ömründe ?