Görüş Bildir
Haberler
Akşamdan Kalma Halde İşe Giden Gencolar İçin Aşırı Hayat Kurtaran 13 Tavsiye

Akşamdan Kalma Halde İşe Giden Gencolar İçin Aşırı Hayat Kurtaran 13 Tavsiye

'Niye böyle şeyler yapıyoruz? Bizim derdimiz acaba ne?' konulu sempozyumumuzun bugünkü ana teması akşamdan kalma bir halde işe gitmek. Bu durumu çok iyi bilenlerin içlerinde inceden bir sızı olmuştur. Her seferinde bir daha yapmamak üzere kendinizle anlaşıp yenildiğiniz o durumla ilgili birkaç tavsiyemiz var. İnşallah kullanmak zorunda kalmazsınız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bi kere her gün yaptığınız "5 dakika daha" uyuma fikrini bi unutun. Gözünüzü açar açmaz kalkmaya zorlanın yoksa o 5 dakika, 6 saat olacak.

Evet maalesef uyanmanız lazım; böyle günlerin en pis tarafı da işte bu!

2. Hah kalktınız mı? Şimdi doğru tuvalete. Akşamdan kalanları düzelten ilk şey afedersiniz tuvalete çıkmaktır. Dün akşam ağızdan girenler mecburen bir yerlerden çıkacak...

Tatlı tatlı içmenin böyle pis pis işleri oluyor işte.

3. Midenizin çamaşır makinesi gibi bir sağa bir sola çalkalandığını düşünürsek işe gitmeden önce evde kusabilirseniz kusun. Öbür türlüsü epey bir rezillik olacak çünkü...

Kusmadan geçmez o bulantı. Iyyyyy...

4. Geçen sene hiç mahsul alamamış gibi kendinizi tankerler dolusu su ile sulayın. Hatta sabah kalkar kalkmaz yapın bu işi de işe gidene kadar sistem çalışsın bari.

Ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi...

5. İşe gider gitmez mutlaka bir şeyler yiyin ama öyle antin kuntin şeyler değil. Mesela simit ya da çubuk kraker gibi düz şeyler olsun.

Başka türlü adam olmaz mide.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Kafam açılsın" diye art arda içtiğiniz kahvenin (çok pardon) bokunu çıkartmayın. Eğer çıkartırsanız kalbiniz 9/8'lik göbekler atmaya başlar.

Patronumla ofiste anksiyete keyfi...

7. Söylememe gerek yok, herhalde dişlerinizi fırçalamışsınızdır. Fakat alkol kokusu öyle çabuk geçen bir şey değil; ağzınıza şeker, sakız bir şeyler atın da millete leş gibi kokmayın bari.

En sevmediğiniz iş arkadaşınıza koca bir HOOOOH yapıp krizi fırsata da çevirebilirsiniz.

8. Çok şart değilse zor işlerinizi bugün yapmayın. Çünkü kafanız yerinde olmadığı için elinize yüzünüze bulaştırırsınız, sonra da al başına belayı.

Toplantı falan olursa ölü numarası yapın, dinliyor sansınlar.

9. Sürekli saate bakıp durmayın, zaman geçmiyo işte! Saate bakmayı unutursanız kendinize güzel sürprizler yapmış olursunuz.

Bilgisayarın sağ alt köşesini bantla kapatmak da bir tercih tabii ki.

10. Size şimdi her şey batar ha! Böyle günlerde sakın iş yerinde birileriyle tartışmayın. Tepkilerinizi ayarlayamazsınız, sonra yallah kapının önüne!

İçinizden küfür edip rahatlayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Uyku olayını unutun, yok öyle bir şey! Az daha sabredin, pes etmeyin! Bi de sizi niye öyle görsünler yani, ne gerek var?

Az kaldı, sıkın dişinizi!

12. Gazlı içecekler, sizi biraz daha adama çevirir; akşamdan kalma durumlarında hem midenizi toparlar hem de şekerinizi dengeler.

Ofiste tedavinin en kolay yöntemlerinden bir tanesi.

13. "Bir daha hafta içi içki içersem beni eşekler kovalasın" diye verdiğiniz sözün arkasında durun. Bu da size ders olsun!

İyi mi oldu şimdi? Cumartesiler torbaya mı girdi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
61
12
10
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yeldas

sütsüz şekersiz nescafe yapıyorsun, su bardağının yarısına bunu koyup üzerine yavaş yavaş cola ekliyorsun. haşırt diye dökersen bardağa o colayı, yanardağ gi... Devamını Gör

Umut Medu

iyi hoş ama gece uykusuzluk yapıyor

goofy

en kestirme çözüm içmeyin :D

Uygar Aytun

Usturuplu içmek de çözüm :)

Uygar Aytun

Sormak istemişimdir böyle arkadaşlara : Ne içtiniz lan siz bu kadar? (Örneğin ben de canım isteyince içerim ama ertesi gün kimse anlamaz)

Paco Hernandez

valla hocam bir keresinde iş yerinden Rus bi arkadaşın doğum günüydü, oturduk 2 Rus 1 ben, 2 litre tekila içtik. sabah bu kekolar mokoko tabi (biri zaten içk... Devamını Gör