Görüş Bildir
Haberler
Akrep Dizisi Nerede Çekiliyor?

Akrep Dizisi Nerede Çekiliyor?

Sunay Korkmaz
10.12.2020 - 17:34

Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Akrep'in yapımcılığını İrfan Şahin, yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta yer alıyor. Peki, Star Tv ekranlarında 11 Aralık Cuma günü yayınlanacak Akrep dizisi nerede çekiliyor. İşte Akrep dizisi ile ilgili tüm detaylar... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akrep Dizisi Nerede Çekiliyor?

Akrep Dizisi Nerede Çekiliyor?

Akrep dizisinin çekimleri İstanbul'un Beykoz ilçesinde devam ederken, bazı sahneleri ise İstanbul’da Büyükçekmece gölünde devam ediyor. Beykoz’da bulunan eski bir kundura fabrikasının da film platosu olarak kullanıldığı ve dizinin iç mekan çekimlerinin burada yapıldığı öğrenildi. Ayrıca Bazı sahnelerin de Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki dizi platolarında çekildiği gelen bilgiler arasında.

Akrep 1. Bölüm Özeti

Akrep 1. Bölüm Özeti

Perihan (Demet Akbağ); kızı, torunları ve çok sevmese de kızı için katlandığı damadı ile yıllar içinde kelimenin tam anlamıyla tırnakları ile kazıyarak kurduğu rahat, konforlu ve iktidarlı bir hayat sürmektedir. Bir gece karakoldan gelen telefon ile hepsinin hayatı sonsuza dek değişecektir! Kızı Berna’nın cesedi bulunmuştur! Demir parmaklıklar ardında, karşısında gencecik bir avukata Perihan’ın hayatını neden alt üst ettiğini anlatan Ferda (Evrim Alasya) ise tırnakları ile kazıyarak bir mahalle kuaförü sahibi olmuştur ama Perihan’ın sahip olduklarının peşindedir! Karakoldan gelen telefon ile Emgenlerin evine ve hayatına bomba gibi düşen Ferda, Perihan’ın kızı, damadının ise sevgilisidir! Henüz bir yaşında iken terkettiği kızı şimdi ailesini darmaduman eden kişi olarak karşısındadır! Ferda’yı hapishaneden kurtarmak için dinleyen Ayşem’in de Ferda’nın ve kızı Merve (Müge Su Şahin)’nin hayatına bir bomba gibi düşmesi an meselesidir! Emgen Ailesi’nin torunları Duru (Aslı Melisa Uzun), Şahin (Taha Baran Özbek) ve Ece (Ahsen Türkyılmaz); Perihan ve Ferda’nın savaşının ortasında kalacaktır. Bu savaş, Ferda’nın komşusu İpek (Esila Umut) ve Aras’ın (Yusuf Çim) hayatını da tamamen değiştirecek, gençlerin hepsini aşkın ve nefretin ortasında bir dünyanın gelgitleri arasına sürükleyecektir.

Aşağıdaki Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın