Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Özhaseki'den 'Beşli Çete' Savunması: 'Başkaları İhaleye Girdi de Elinden mi Alındı?'

AKP'li Özhaseki'den 'Beşli Çete' Savunması: 'Başkaları İhaleye Girdi de Elinden mi Alındı?'

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, muhalefetin 'beşli çete' eleştirilerine yanıt verdi. Özhaseki 'Başka insanlar vardı ihalelere girdiler de onların elinden mi alındı? Daha düşük fiyat verenler vardı da onlara verilmedi de özellikle bunlara mı verildi?' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Mardin'de Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen AKP Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, AKP'nin 20 yıllık iktidarında her alanda Türkiye'nin kaderini değiştiren çalışmalar yapıldığını söyledi. 

Muhalefetin şehir hastaneleri, köprü, havalimanları, Marmaray gibi hayırlı işlere hep karşı çıktığını söyleyen Özhaseki, 'En son Çanakkale Köprüsü yapıldı, seslerini çıkaramadılar. Buna da '5 müteahhit' falan demeye başladılar. Orada 2 Koreli var, yapan yerli firmalardan bir tanesi eski CHP milletvekili, biri de Nihat Özdemir. Başka insanlar vardı ihalelere girdiler de onların elinden mi alındı? Daha düşük fiyat verenler vardı da onlara verilmedi de özellikle bunlara mı verildi? Hayır. İftira, at atabildiğin kadar. Bütün hayırlı işlere de karşı çıkmaya devam ediyorlar.' ifadelerini kullandı.

Özhaseki'nin savunmasına sosyal medyadan eleştiriler geldi 👇

Özhaseki'nin savunmasına sosyal medyadan eleştiriler geldi 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

Muhalefetin "beşli çete" dediği müteahhitlerin kamudan aldığı ihalelerin büyüklüğünü ortaya koyan veriler👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
22
5
3
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ergün

ben bişey yazmaya gerek duymadım zira herkes kapak üstüne kapak yapmış😶😂🤣🤣

Berk

O kapaklar yapılıyorda akp tabanı sadece akp kanallarını izlediği için hiç birirnin haberi olmuyor. Onlar bunların söylediği şeyleri duyuyor tabi sorgulama y... Devamını Gör

Rıdvan Eroğlu

Ve Devlet Bahçeli bu adamın Ankara BB Başkanı olması için çalıştı, savundu...diyeceklerim bu kadar...

Resho

Ulan sayın beyefendi mesele onlara da vermeniz değil sadece. Mesele neden 1 birimlik işi 9 birime yaptırıp üstüne 20-30 sene boyunca tutmayacak sayılarda yol... Devamını Gör