Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Mahir Ünal 'Yoruldunuz' Eleştirilerine Cevap Verdi: 'Son Sınavımızı Veriyoruz'

AKP'li Mahir Ünal 'Yoruldunuz' Eleştirilerine Cevap Verdi: 'Son Sınavımızı Veriyoruz'

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, partisine yönelik 'Yoruldunuz' şeklinde yapılan yorumlar için 'Ben AK Parti'de bir yorgunluk görmüyorum. Ne görüyorum? Şu anda biz son sınavımızı veriyoruz' değerlendirmesinde bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, partisinin Samsun İl Başkanlığınca Atakum Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Ünal, yoruldunuz eleştirilerine ise şu cevabı verdi:

Ünal, yoruldunuz eleştirilerine ise şu cevabı verdi:

'Biz bin yıldan beri bu toprakların bütün iddiasını, bütün davasını, mücadelesini omuzlayanlarız. Biz siyaseti diğerleri gibi kuru bir iktidar kavgası olarak görmüyoruz. Biz siyaseti insanın ve insanı değerlerin, insanın üzerinde yükseldiği ahlakı, merhameti, inancı yaşatmak için yapıyoruz. Biz Tayyip Erdoğan'da bunun mücadelesini gördük. Bazıları, '20 yıl oldu, siz yoruldunuz' diyor. Ben 20 yıldır bu davanın içindeyim. Ben AK Parti'de bir yorgunluk görmüyorum. Ne görüyorum? Büyük mücadelelerin, büyük davaların son sınaması kendisiyledir. Şu anda biz son sınavımızı veriyoruz. 15 Temmuz, 17-25 Aralık gibi birçok badire atlatmış AK Parti teşkilatlarının son sınavı kendisiyledir. Son sınanması kendisiyledir. Allah'ın izniyle birbirimizi Allah için sevip, Allah için kardeş olduğumuzda bu sınavı da aşacağız.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
17
12
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Sizden ricamız. Son çırpınışlarınızı verirken etrafa fazla su sıçratmayın.

Hazreti Deist

Kimseye kalmaz bu dünya siz de gideceksiniz eninde sonunda 😉

A.T

FF'le kaldınız g*t hoşafları, neyin sınavından bahsediyorsun!? bi sieee!