Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Başkandan Kanada'ya Giden Gençler İçin Skandal İfadeler: 'Ne Kadar Çok Gay Varmış'

AKP'li Başkandan Kanada'ya Giden Gençler İçin Skandal İfadeler: 'Ne Kadar Çok Gay Varmış'

Kocaeli'nin AKP'li Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçeden Kanada’ya giden gençler için 'Ne kadar gay varmış haberimiz yokmuş' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kocaeli'de Dilovası Belediyesi'nin Aralık ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Saadet Partisi Meclis Üyesi Turan Tekgül, Dilovası'na yaptığı yatırımlardan bahseden AKP'li Belediye Başkanı Hamza Şayir’e tepki göstererek 'Şu anda bu kadar müjdeyi veriyorsunuz ama insanlar Dilovası’nda aç, halk ekmek kuyruğuna giriyor. Bunlarla ilgili ne yapabiliriz?' diye sordu.

Kocaeli Barış Gazetesi'nde yer alan habere göre, Şayir ise Tekgül’ün eleştirisine verdiği yanıtta Kanada'ya giden gençleri hedef alıp homofobik ifadeler kullandı.

"İltica etmek için biz gayiz diyorlar"

Şayir, 'Sizle beraber milliyetçiyim diye geçinen ilçe başkanlarımıza da söylüyorum. Çocuklarınızı oraya gönderirken posterin altında fotoğraf çekiliyorsunuz. Gittiğiniz yerde ilgili parti kimse oraya üye yapıyorsunuz sonra sanal bir manşet yaptırıyorsunuz. Bakın arkadaşlar Dilovası’nda ne kadar gay varmış haberimiz yok ya. İltica etmek için ‘Biz gayiz bizim cinsel haklarımıza saldırı var, burada geçinemiyoruz’ diyorlar ya' ifadelerini kullandı.

Şayir’in bu sözlerinin ardından canlı yayınlanan Dilovası Belediye Meclisi, belediyenin sayfasından kaldırıldı.

Dilovası’nda 2020 yılı içerisinde yaklaşık 2 bin kişinin Kanada’ya göç ettiği iddia ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
24
7
6
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Kılıçdaroğlu'nun yaptığı el hareketinden rahatsız olan Premium Terbiyeli partiden beklenmeyecek bir ifade olmuş!

portside

Belediye ile Almanya’ya kaçanlar pardon gidip de dönmeyenler mevsimlik işçi mi? Yoksa aşırı milliyetçi vatandaşlar mı? Belki de Almanya’ya ilim irfan yaymaya... Devamını Gör

Perrin Aybara

Sırf iltica edebilmek için vaftiz olan müslümanlara da lafınız var mı?