Görüş Bildir
Haberler
AKP Gençlik Kolları Başkanı İnan'dan 'Ağrı' Savunması: 'Daha Çok Kuduracaklar'

AKP Gençlik Kolları Başkanı İnan'dan 'Ağrı' Savunması: 'Daha Çok Kuduracaklar'

Batuhan
12.04.2022 - 07:48

AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı İnan, Ağrı'daki sahur programı eleştirilerine, 'AK Parti gençlik kolları çalışıyor diye kuduruyorlar, daha fazla kudurmaya devam edeceksiniz' karşılığını verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Ağrı'da düzenlenen sahur programına yönelik eleştirilere, 'Birileri orada bu çalışmaların yürütülmesini istemiyor. Bugün Konya'da söylüyorum AK Gençlik sizi daha fazla rahatsız etmeye devam edecek' ifadeleriyle tepki gösterdi.

AKP Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk'un, kentte üniversite öğrencileriyle düzenlenen sahur yemeğinde çekilen videoyu sosyal medyada paylaşmasına eski AKP milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner 'Lütfen bu paylaşımı derhal kaldırır mısın? Bu tür paylaşımlar partimize zarar veriyor' sözleriyle tepki göstermişti. Selçuk bu uyarının ardından paylaşımını silmiş, ancak görüntülere birçok kesimden tepkiler yükselmişti.

"Daha fazla kudurmaya devam edeceksiniz"

"Daha fazla kudurmaya devam edeceksiniz"

AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, söz konusu eleştirilere 'AK Parti gençlik kolları çalışıyor diye kuduruyorlar, daha fazla kudurmaya devam edeceksiniz' sözleriyle yanıt verdi. 

İnan şunları söyledi:

'Biz Iğdır'da buluştuğumuzda, biz Ağrı'da buluştuğumuzda, biz Erzurum'da buluştuğumuzda birileri rahatsız oluyor. Birileri orada bu çalışmaların yürütülmesini istemiyor. Bugün Konya'da söylüyorum Ak gençlik sizi daha fazla rahatsız etmeye devam edecek.

Bırakın sahuru, bırakın iftarı, o illere adımını daha atamayan o altılı partinin gençlik örgütleri çalışmazken AKP gençlik kolları çalışıyor diye kuduruyorlar, daha fazla kudurmaya devam edeceksiniz. O gün bizle beraber olan bin tane üniversiteli gencin hatırı adına, AKP gençlik kolları üyelerinin teveccühü ile 2023'te sizleri sandığa gömeceğiz sandığa.'

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
62
24
7
5
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ismail abi

gün geçmiyor ki özrünüz kabahatinizden büyük olmasın!

Halil Değerli

Köpekler sahibine göre havlar.... .... 😠🤪😡

Ömer Duran

Kinle öfkeyle ülke yönetiyor bunlar. Kuduracaksınız dediklerin vatandaş. Aynı toprakta aynı havayı soluduğun insanlar. Eşin dostun akraban. Rezilsiniz.

Bozkurt

Hoşgörü paradoksu işliyor. Taliban zihniyetine mensup şeylere mağdur ve mazlum ayağına arka çıkılırsa böyle olur.