Görüş Bildir
Haberler
AKP'den Kabine Değişikliği Açıklaması: 'Cumhurbaşkanı Yeni Bir Düzenlemeye Gidecektir'

AKP'den Kabine Değişikliği Açıklaması: 'Cumhurbaşkanı Yeni Bir Düzenlemeye Gidecektir'

Batuhan
23.03.2021 - 11:23

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kabine değişikliği ile ilgili soruya, 'Cumhurbaşkanı yeni bir düzenlemeye gidecektir' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ünal, kabine değişikliği ile ilgili soruya, 'Cumhurbaşkanı yeni bir düzenlemeye gidecektir' dedi.

Ünal, 'Değişim konuşulmaya başlayınca kaçınılmaz olarak bir parça değiştiğinde sistemin hepsinde bir hareketlilik oluyor. 2023'e yönelik sadece partiye yönelik değil, ekibinde yeni bir düzenlemeye gidecektir. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz' ifadelerini kullandı.

Yarın yapılacak AKP kongresine değinen Ünal, 'Kongrede Türkiye için güven ve istikrar diyeceğiz. Seçilecek kadrolar Türkiye'yi 2023'e taşıyacak' dedi.

Kabine'deki bir önce değişim Berat Albayrak'ın istifasıyla olmuştu

Kabine'deki bir önce değişim Berat Albayrak'ın istifasıyla olmuştu

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 8 Kasım 2020'de resmi Instagram hesabından istifa ettiğini duyurmuştu. Albayrak, 'sağlık sorunları nedeniyle' bakanlık görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. İstifasından 1 gün sonra yani 9 Kasım'da ise Berat Albayrak'ın istifası kabul edilerek 10 Kasım'da Lütfi Elvan Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanmıştı

Öte yandan dün Rasim Ozan Kütahyalı'dan dikkat çeken bir iddia gelmiş ve “Berat Albayrak’ın muhteşem ve kuvvetli dönüşüne hazır olun” demişti. Kütahyalı, çarşamba günü AKP kongresinde Berat Albayrak’ın 'muhteşem' dönüş yapacağını öne sürmüştü.

Erdoğan: Kabine değişikliği söylemleri masa başı uydurulan haberlerdir

11 Kasım 2020'de partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine değişikliği söylemlerinin masa başında uydurulan haberler olduğunu belirterek, 'Bizim medyanın işi gücü yok. Siz yazacaksınız, TV'lerde konuşacaksınız ben bunlarla mı amel edeceğim. Biz buralara bu kalemlerle gelmedik. Biz kalemşörlerle savaşa savaşa bu makama geldik. Gerektiğinde bu değişikliği hayata geçirecek olan da cumhurbaşkanıdır. Harekete geçmek için şuraya veya buraya değil, millete bakarız, millet ne diyor. Milletimizden işaret aldığımızda tereddüt etmeden gereğini yaparız' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
54
24
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melih baykurt

bizim halı saha kadrosu daha az değişiyor

Nurettin Bayar

Ekonomi bakanlığının koltuğu boş kalırsa, ekonomi daha iyi yönetilir.

Halil Değerli

Kabine onbirini Fatih Terim belirlesin Sahaya dizilişi Rıdvan Dilmen yapsın Düdüğü de Erman Toroğlu çalsın... ..... 🤪😡😠