Görüş Bildir
Haberler
Aklınızı Başınızdan Alacak, Çadırlarınızı Atmanızı Sağlayacak 11 Metrekarelik Konteyner Ev

Aklınızı Başınızdan Alacak, Çadırlarınızı Atmanızı Sağlayacak 11 Metrekarelik Konteyner Ev

Cantug Fidan
26.06.2015 - 15:40 Son Güncelleme: 26.06.2015 - 15:55

Zekice tasarlanmış küçük evler olduğunu hepimiz biliyoruz, bu evler genellikle tuğla ve harçtan ya da ahşaptan yapılıyor. Fakat şimdi bir tane de nakliyat konteynerinden olanı var.

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eğer odanızda boşluk istemiyorsanız nakliyat konteyneri küçük sevimli ve çok kullanışlı bir eviniz için en uygun şey olabilir. Kosta Rikalı bir mimarlık firması küçük boşlukları bile en zekice şekilde kullanarak bir konteyneri eve dönüştürmüş.

Konteyner öyle bir dizayn edilmiş ki hiçbir boşluk değerlendirilmeden geçilmemiş, ayrıca size samimi ev ortamı da sunuyor. Şükürler olsun boşlukları değerlendirmeye yarayan dahiyane fikirlere!

Ev aynı anda 4 insanın uyuyabileceği kapasitede ve bu sayede tatil beldelerinde kiralanmak için çok elverişli. Dış tarafında bulunan merdiven sayesinde üstüne çıkabilir ve ahşap döşemeli lüks bir görünüş sunan terasında parti verebilir ya da yemek yiyebilirsiniz.

Evin içi toprak tonları ile döşenmiş ve sıcak bir havaya sahip. Boşluklar gömme led ışıklar ile aydınlatılmış. Kaydırılabilen cam kapı ile ortak alana ulaşabilirsiniz, aynı uygulama duş içinde kullanılmış.

Mutfakta iki ocaklı bir fırın, mini buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunuyor, bunların hepsini tezgahın altına sığdırmayı başarmışlar. Mutfağın hemen dışında zekice tasarlanmış duvara gömülebilen 4 kişilik bir masa yerleştirilmiş aynı zamanda bu masa çalışma masası olarak kullanılmaya da çok uygun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yataklar hemen mutfağın yanında bulunmakta ve gömülü LED ışıkları ile aydınlatılmış. Bazı yataklar ise duvara gömülebiliyor.

Konteyner ev kullanılmayacağı zamanlarda ise önünde bulunan ortak alanın katlanması sayesinde örtülebiliyor ve sadece bir konteynere dönüşüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
12
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın