Görüş Bildir
Haberler
Akıl Hastanesine Yatırıldı: Sokak Hayvanlarını Kesip Yiyen Cani Yakalandı

Akıl Hastanesine Yatırıldı: Sokak Hayvanlarını Kesip Yiyen Cani Yakalandı

ozcanmine
23.04.2019 - 15:28 Son Güncelleme: 24.04.2019 - 08:52

Geçtiğimiz günlerde Tuzla'da bir köpeğin boğazını kesen ve çevredekilerin müdahalesinin ardından olay yerinden kaçarak uzaklaşan Fatma Ç., önceki gün başka bir köpeği daha öldürmek istedi. Fatma Ç., bir sokak köpeğinin boğazına bıçak sapladığı sırada köpeğin çığlıklarını duyan vatandaşlar olay yerine geldi. Olay yerinden kaçarak uzaklaşan Fatma Ç., Orhanlı Polis Karakolu ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı köpek İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’nde tedavi altına alınırken, Fatma Ç., İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nda hakim karşısına çıkarılmasının ardından Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. 

İki yıldır köpekleri kesip yiyordu.

İki yıldır köpekleri kesip yiyordu.

Tuzla'da iki yıldır sokak köpeklerini kesip yiyen Fatma Ç., geçtiğimiz günlerde bir köpeğin boğazını kesmiş ve çevredekilerin olay yerine gelmesiyle kaçmıştı. Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen Fatma Ç., önceki günlerde de bir köpeği kendine kurban seçti. Fatma Ç., bir sokak köpeğinin boğazını bıçakladığı sırada yaralı köpeğin çığlıklarına vatandaşlar yetişti. Yakalanacağını anlayan Fatma Ç. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Daha önce de kedi, köpek ve kaplumbağa gibi hayvanları katletti.

Daha önce de kedi, köpek ve kaplumbağa gibi hayvanları katletti.

Milliyet'in haberine göre, Fatma Ç., Orhanlı Polis Karakolu ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalanarak gözaltına alındı. Aşırı kan kaybeden yaralı köpek ise kurtarılarak  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’nde tedaviye alındı.

Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.

Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda hakim karşısına çıkarılan Fatma Ç.'nin, akıl sağlının kontrollerinin yapılması sebebiyle 21 gün hastaneye yatırılması kararlaştırıldı. Saldırgan, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.

"Yetkilileri defalarca uyardık."

"Yetkilileri defalarca uyardık."

Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği (HAYKURDER) Başkanı Erman Paçalı yaşanan korkunç olayla ilgili, “Bu, 2016 yılından bu yana yaşanan kaçıncı olay bilmiyoruz ama onlarca vukuatı olduğunu biliyoruz. Sokakta, parkta, okulların bahçelerinde yakaladığı sokak hayvanlarını bıçağını çıkartıp doğramaya başlıyor. Yetkilileri defalarca uyardık” ifadelerini kullandı.

Yaşanan olay sosyal medyada da konuşuldu;

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ezgibaqci

lan 21 gün sonra yine mi salınacak ?!? Kedi köpek yemeyi bırakıp sizi yemeye kalkarsa mı ciddi ceza vereceksiniz şunun tipine bak amk insan gibi bile gözükmü... Devamını Gör

Nutella ekmek

Senin Allah belanı versin ruh hastası nasıl kiydin o masum hayvanlara ellerin kırılsın aşağılık yaratık

pofuudk20

gebertin gitsin şu orospu karıyı yaşaması herkes için tehlike linç edilir inşallah sokakta