Görüş Bildir
Haberler
Akhisar Belediyespor 2-1 Trabzonspor

Akhisar Belediyespor 2-1 Trabzonspor

Enver K.
07.02.2016 - 17:00

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Akhisar Belediyespor evinde Trabzonspor'u 2-1 yendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cihat Arslan: Yarışın İçindeyiz

Cihat Arslan: Yarışın İçindeyiz

Trabzonspor’a karşı aldıkları 2-1’lik galibiyetten sonra mikrofon karşısına geçen Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, yarışın içinde olduklarını söyledi. Galibiyetin önemine dikkat çeken genç çalıştırıcı, ligin sonuna kadar yarışın içinde olduklarını ifade etti.

Arslan şu ifadeleri kullandı:

“İki takım da kazanmak istedi. Zeminde olumsuzluk vardı. 5 günde 4 maç oynanıyor bu sahada. Soğuk hava ve hepsini ortaya koyarsanız kazandığımız için mutluyum. Yarışta kalmak için kazanmak istiyorduk, çok şükür yarışta varız bu saatten sonra. İlk iki takım şampiyonluk potasında ayrıldı. Diğer takımlar da Avrupa potasında yarışıyor. Biz de bu yarış içinde bir arada olmak istiyoruz. Bu yarışın için de biz olacağız gibi gözüküyor.”

Hami Mandıralı: 'En İyi Kadromuz Bu'

Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı ise açıklamalarında 'Sıkıntılarımız var, çözeceğiz. Zaman lazım. Eksiklerimiz var. Biz de üzgünüz ama olan en iyi kadromuz bu. Takımda biraz yüklenme oldu mu sakatlık oluyor. Taraftarımıza ve yönetime üzülüyorum.' ifadelerini kullandı.

Akhisar Belediyespor 2-1 Trabzonspor

Akhisar Belediyespor 2-1 Trabzonspor

Karşılaşmanın 8. dakikasında Douglao attığı golle Akhisar'ı 1-0 öne geçirdi. Bu golden 6 dakika sonra Muhammet Demir Trabzonspor'a beraberliği getiren golü kaydetti. Bu gol ayrıca Demir'in Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla attığı ilk gol oldu. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle gitti.

İkinci yarıda Akhisar Belediyspor 80. dakikada Rodallega'nın golüyle karşılaşmada 2-1 öne geçti. Akhisar kalan dakikalarda skordaki üstünlüğünü devam ettirdi ve sahadan 3 puanla ayrıldı.

Bu sonuçla ev sahibi ekip 33 puanla 5. sıraya yükseldi. Trabzonspor ise 24 puanla 12. sırada kaldı.

LigTv

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın