Görüş Bildir
Haberler
AK Partili Teşkilat Başkanı Nevriye Çetinkaya: 'Yardım Verdik Demeyin, İftira Atmayın'

AK Partili Teşkilat Başkanı Nevriye Çetinkaya: 'Yardım Verdik Demeyin, İftira Atmayın'

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen 10 ilde binlerce insan enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. AK Parti'nin Elbistan Yunus Emre Mahallesi teşkilatının başkanı Nevriye Çetinkaya, kente yardım gelmediğini vurgulayarak, 'Yardım verdik demeyin, bu iftirayı atmayın' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Yeterli yardım alamadık'

'Yeterli yardım alamadık'

Maraş Pazarcık'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremden saatler sonra Elbistan'da da 7.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremin üzerinden iki gün geçmesine rağmen Elbistanlılar yeterli yardım alamadıklarını belirtiyor. Evi yıkılan ve yardım bekleyenlerden biri de AK Parti'nin Sarayköy Yunus Emre Mahallesi teşkilatının başkanı Nevriye Çetinkaya.

'İftira atmayın'

'İftira atmayın'

Artı Gerçek'ten Seda Taşkın'ın haberine göre, iki gün boyunca hiç bir yetkilinin gelmediğini belirten Çetinkaya, kendilerine çadır ulaştırılmadığını söyledi. Yardım gönderildiği iddialarının doğru olmadığını belirten Çetinkaya, 'Yardım verdik demeyin, bu iftirayı atmayın' diye konuştu.

Çetinkaya, AFAD yetkililerinin Elbistan'a ancak ikinci gün geldiğini söyledi

Çetinkaya, AFAD yetkililerinin Elbistan'a ancak ikinci gün geldiğini söyledi
İçeriğin Devamı Aşağıda

AFAD yetkililerinin Elbistan'a ancak ikinci gün geldiğini söyleyen Çetinkaya bir de iddiada bulundu. Yeğeninin Kayseri'deki AFAD biriminin başkanı olduğunu belirten Çetinkaya, yeğeninin aktarımına göre Kayseri'deki AFAD ekiplerine , Elbistan'a gitmeyin talimatı verildiğini söyledi. Maraş'a gönderilen AFAD ekiplerinin Elbistan'a uğramadan Kayseri'ye gittiklerini, yeğeninin de Elbistan'a uğrayamadıklarını söylediğini kaydetti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halis Ozkaynak

Umurlarında değil kendileri dışında birilerine bir şey olması. Yumurta götüne girince konuşuyor millet.

sansür

Son 2 yıldır aklı başına gelen insanlarda bundan sebep böğürüyor zaten. 23 yıl oldu aklı başlarına geleli ne zaman olduysa ondan önceki yılları... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Deprem bölgesindeki tüm hayvanların barınma ve gıda ihtiyaçları ile ilgili birşeyler yapmak gerekmiyor mu? Şu an onlarda zor durumda ve yardıma muhtaçlar. Al... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Tabi ki önceliğimiz canlarımız ama .

paranoid

aile boyu iş akidleri feshedilir üstüne fetöculuktan iltisaklı irtibatlı içeriye alınır.