Görüş Bildir
Haberler
AK Parti’den ‘Erkek Dansözlü Kutlama’ İddialarına Yalanlama

etiket AK Parti’den ‘Erkek Dansözlü Kutlama’ İddialarına Yalanlama

AK Parti Ordu İl Başkanlığı kadın kollarının, erkek dansöz ile kutlama yaptığı iddia edilmişti. İl başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada iddiaların doğru olmadığı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erkek dansöz oynatıldığı iddia edilmişti

Erkek dansöz oynatıldığı iddia edilmişti

AK Parti Ordu İl Başkanlığı, partinin Kadın Kolları tarafından Fatsa'da 'erkek dansözlü eğlence' düzenlendiği iddialarını yalanladı.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, 'Bir internet sitesinde 15 Kasım 2022 tarihinde saat 20.26'da yayınlanmış olan 'AKP Kadın Kollarının eğlencesinde erkek dansöz oynatıldı' başlıklı haber gerçek dışıdır ve iftiradır. Söz konusu yazı, gerçek dışı iddialar öne sürerek kamuoyunu yanıltmakta ve maddi gerçeklik ile hiçbir surette bağdaşmamaktadır.' ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

'AK Parti Kadın Kolları tarafından hiçbir şekilde böyle bir organizasyon düzenlenmemiştir. Bu organizasyonun Fatsa ilçesinde özel bir firma tarafından düzenlendiği bilgisine ulaşılmıştır. Partimizin Kadın Kollarının düzenlenen bu organizasyonla herhangi bir ilgisi yoktur. Gerçek dışı ve iftira niteliğindeki bu asılsız haberin, AK Parti Kadın Kollarını hedef alarak kötü niyetle yapıldığı açıkça ortadadır. İlgili haber hakkında ayrıca yasal yollara başvuracağımızı bildiririz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
253
33
18
14
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orkun Baylar

Sabah lgbt'yi nefret kusarak hedef gösterirler, akşam da iftara Bülent Ersoy'u çağırırlar. Herkese namus, ahlak bekçiliği yaparlar, kendilerine söylendiği za... Devamını Gör

yengegeldikmi

Ben ikna oldum.

Ferdi Çelik

Yaşıyorsunuz bu hayatı mına devşireyim